Roberto Mancini nu vrea ca jucătorii săi să cadă pradă euforiei fanilor din jurul Squadrei Azzurra, după ce a ajuns în semifinale rezolvându-și toate meciurile prin victorie, cu excepția acelei remize împotriva Austriei în primele 90 de minute. Antrenorul, care s-a declarat un mare admirator al fotbalului practicat de Spania, dar și al lui Luis Enrique, crede că, dacă echipa sa face lucrurile bine și se concentrează, poate ajunge în finală.

Mancini, înainte de semifinala de la Euro 2020, contra Spaniei

"Noi suntem Italia și avem propriul nostru stil. Nu putem deveni Spania așa. Ei au un stil foarte bine definit și noi suntem Italia.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Faptul că cele două echipe au ajuns aici înseamnă că suntem două echipe grozave.
Este o greșeală care trebuie evitată mâine să credem că suntem în finala deja. Nu ne putem gândi că vom ajunge la stadion și vom câștiga. Nu va fi atât de ușor, știm că trebuie să fac un joc foarte bun
Luis Enrique este un antrenor grozav și nu o spun pentru că a câștigat Liga Campionilor cu Barça. Toate echipele sale joacă un fotbal bun. Dacă un antrenor le face pe toate echipele sale să joace bine, asta arată capacitatea sa de antrenor.", a spus Roberto Mancini înainte de semifinala dintre Italia și Spania.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11