Fanii ucraineni au dominat peisajul atât pe străzile din București, cât și pe Național Arena, acolo unde au creat o atmosferă cu adevărat specială. Momentul intonării imnului ucrainean a fost unul impresionant, la fel ca și camaraderia dovedită de ucraineni când au cântat la unison pe parcursul meciului.
Cu toate acestea, susținerea plină de pasiune a suporterilor nu s-a tradus într-un meci mare făcut de jucători. Prima repriză a meciului jucat la București a fost dominată clar de Austria. Austriecii au avut controlul și nu au părut să aibă îndoieli privind soarta partidei. Golul era doar o chestiune de timp.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Austria a câștigat bătălia de la mijlocul terenului Schlager și Grillitsch au orchestrat totul cu Laimer mai avansat creând constant probleme defensivei adverse. În cele din urmă, deschiderea de scor inevitabilă a venit în minutul 21.
David Alaba și-a continuat forma excelentă de la acest turneu și i-a centrat perfect lui Baumgartner pentru ca acesta să marcheze și să devină cel mai tânăr marcator la acest turneu final, la 21 de ani și 324 de zile.
Partida a continuat în același ritm și în cele din urmă Austria a câștigat partida de pe Național Arena și și-a asigurat calificarea în optimile de finală.
Alături de Austria va merge și Olanda, cea care a câștigat grupa după a treia victorie din trei meciuri. Batavaii s-au impus cu 3-0 în fața Macedoniei de Nord. Ucraina mai speră să se califice de pe poziția a treia, însă va trebui să aștepte ca faza grupelor să se încheie pentru a-și afla soarta.

Clasament final Grupa C

1. Olanda 9p
2. Austria 6p
3. Ucraina 3p
4. Macedonia de Nord 0p
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11