Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon și a fost resuscitat după ce a suferit un infarct. A fost nevoie de intervenția medicilor cu un defibrilator înainte ca fotbalistul danez să poată fi transportat la spital. Acele momente dramatice i-au afectat atât pe coechipierii săi, care au început să plângă pe teren, cât și pe jucătorii Finlandei și pe suporterii din toată lumea.
Eriksen a primit mii de mesaje de susținere pe rețelele de socializare, iar acum danezii au găsit o nouă variantă în care să-și arate sprijinul față de mijlocașul în vârstă de 29 de ani. Autoritățile din Copenhaga au amenajat un zid în oraș pe care suporterii îi pot lăsa mesaje lui Christian Eriksen. Peretele s-a umplut imediat cu desene și încurajări, iar fanii i-au realizat și un portret fotbalistului, un artist danez cunoscut scriindu-i numele într-o alb și roșu, culori ale steagului Danemarcei.

Desenele fanilor pentru Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
16/05/2022 LA 09:22

Eriksen le-a transmis un mesaj suporterilor

Christian Eriksen a transmis un prim mesaj de pe patul de spital după momentele cutremurătoare prin care a trecut sâmbătă seara. Fotbalistul, care se află în continuare internat, fiind sub supravegherea medicilor care îi fac mai multe analize, a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături.
"Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut pentru mine", a declarat Eriksen.
Mijlocașul danez a adăugat, în conversații cu coechipierii săi, că își dorește să poată ieși din spital până joi, când Danemarca întâlnește Belgia, de la ora 19:00, într-un meci din a doua etapă a grupelor Euro 2020.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 31-a din Premier League
05/04/2022 LA 12:07