Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon și a fost resuscitat după ce a suferit un infarct. A fost nevoie de intervenția medicilor cu un defibrilator înainte ca fotbalistul danez să poată fi transportat la spital. Acele momente dramatice i-au afectat atât pe coechipierii săi, care au început să plângă pe teren, cât și pe jucătorii Finlandei și pe suporterii din toată lumea.
Eriksen a primit mii de mesaje de susținere pe rețelele de socializare, iar acum danezii au găsit o nouă variantă în care să-și arate sprijinul față de mijlocașul în vârstă de 29 de ani. Autoritățile din Copenhaga au amenajat un zid în oraș pe care suporterii îi pot lăsa mesaje lui Christian Eriksen. Peretele s-a umplut imediat cu desene și încurajări, iar fanii i-au realizat și un portret fotbalistului, un artist danez cunoscut scriindu-i numele într-o alb și roșu, culori ale steagului Danemarcei.

Desenele fanilor pentru Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Eriksen le-a transmis un mesaj suporterilor

Christian Eriksen a transmis un prim mesaj de pe patul de spital după momentele cutremurătoare prin care a trecut sâmbătă seara. Fotbalistul, care se află în continuare internat, fiind sub supravegherea medicilor care îi fac mai multe analize, a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături.
"Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut pentru mine", a declarat Eriksen.
Mijlocașul danez a adăugat, în conversații cu coechipierii săi, că își dorește să poată ieși din spital până joi, când Danemarca întâlnește Belgia, de la ora 19:00, într-un meci din a doua etapă a grupelor Euro 2020.
Serie A
Christian Eriksen, la un pas de plecarea de la Inter! Unde vrea să joace după infarctul suferit
10/08/2021 LA 15:57
Serie A
Eriksen se întoarce în Italia! Ce urmează pentru fotbalistul care a suferit un infarct la Euro 2020
29/07/2021 LA 06:34