Ovidiu Hațegan va debuta săptămâna viitoare la Euro 2020. Românul va conduce meciul dintre Polonia și Slovacia, din grupa E a turneului final. Partida se va disputa la Sankt Petersburg, luni, de la ora 19.00.
Hațegan, unul dintre cei mai buni arbitri din România, va fi ajutat la Euro 2020 de Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, iar arbitrul de rezervă va fi Istvan Kovacs. La meciurile de la Campionatul European au fost desemnate și rezerve pentru arbitrii asistenți, pentru partida dintre Polonia și Slovacia aceasta urmând a fi Vasile Marinescu.
Campionatul European UEFA
Ovidiu Hațegan, criticat dur pentru cartonașul roșu din meciul Italia - Țara Galilor
21/06/2021 LA 08:16
Radu Ghinguleac este arbitrul care i-a luat locul lui Octavian Șovre în echipa lui Ovidiu Hațegan, după ce Șovre a fost implicat într-un scandal la finalul meciului din Champions League dintre Manchester City și Borussia Dortmund, când a fost văzut cerându-i un autograf lui Erling Haaland. Ulterior acelui moment, Octavian Șovre a decis să se retragă din arbitraj.

Doar 5 țări dau câte două brigazi de arbitri

Pe lânga brigada lui Ovidiu Hațegan, România va mai fi reprezentată la Euro 2020 și de echipa lui Istvan Kovacs, care va fi ajutat de la margine de Vasile Florin Marinescu și Mihai Ovidiu Artene. România, Anglia, Spania, Germania și Olanda sunt singurele țări care trimit la Euro 2020 câte două brigăzi de arbitri.
În plus, ca parte a unui program de schimb de experiență, o brigadă de arbitri din Argentina, condusă de Fernando Rapallini, va arbitra partide de la Euro, în timp ce la Copa America va fi delegată o brigadă din Europa, cu Jesus Gil Manzano la centru.
Campionatul European UEFA
Lewandowski, la pământ după eliminarea de la Euro 2020! "Ne-a lipsit un singur lucru!"
24/06/2021 LA 10:41
Campionatul European UEFA
Spania a făcut show cu Slovacia și este în optimi! Suedia a câștigat grupa E, după 3-2 cu Polonia
23/06/2021 LA 17:57