Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ovidiu Hațegan, delegat din nou la EURO 2020! Va arbitra un meci tare din ultima etapă a fazei grupelor

Nicu Savin

Publicat 18/06/2021 la 12:23 GMT+3

Ovidiu Hațegan a fost din nou delegat la un meci din cadrul Campionatului European. Arădeanul va conduce la centru partida care va stabili câștigătoarea Grupei A.

Ovidiu Hațegan, arbitrul român

Credit imagine: Eurosport

După ce a arbitrat confruntarea dintre Slovacia și Polonia (2-1), Ovidiu Hațegan a fost delegat pentru a 2-a oară la EURO 2020.
Arădeanul va conduce la centru partida dintre Italia și Țara Galilor, care va avea loc duminică, 20 iunie, pe Stadio Olimpico din Roma. Hațegan va fi ajutat la cele două margini de asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, în timp ce al 4-lea oficial va fi israelianul Oreel Grinfeeld.
Pe lânga brigada lui Ovidiu Hațegan, România este reprezentată la Euro 2020 și de echipa lui Istvan Kovacs, din care fac parte Vasile Florin Marinescu și Mihai Ovidiu Artene, dar aceștia nu au primit deocamdată niciun meci (Kovacs a fost rezervă la o partidă). România, Anglia, Spania, Germania și Olanda sunt singurele țări care au câte două brigăzi de arbitri la Euro 2020.

Hațegan va arbitra duelul care va decide câștigătoarea Grupei A

Parida de la Roma va fi una cu miză, deoarece va desemna câștoigătoarea Grupei A. Italiei îi este suficient să nu piardă pentru a rămâne pe prima poziție. Galezii au nevoie de o victorie pentru a le luat fața "zzurrilor" în grupă, dar un egal ar putea împăca pe toată lumea, deoarece amebele echipe s-ar califica în optimi.
Câștigătoarea Grupei A va juca în optimi cu ocupanta poziției secunde în Grupa C, care se va alege dintre Austria și Ucraina, care se vor înfrunta în meci direct în ultima rundă din faza grupelor, la București.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo