După ce Anglia a învins România cu 1-0 în ultimul amical înainte de Euro, Gică Hagi a declarat că naționala pregătită de Gareth Southgate este principala favorită să câștige trofeul care va fi disputat pe 11 iulie în marea finală de pe Wembley, acolo unde englezii ar avea avantajul terenului propriu dacă se vor califica.
„Anglia a făcut o treabă foarte bună în ultimii ani. Merită să se numere printre favoritele la câștigarea Euro 2020. Au jucători foarte buni, băieți tineri, și o șansă bună să câștige turneul”, a declarat Gică Hagi pentru The Scottish Sun, citat de Gazeta Sporturilor.

Gică Hagi este mândru de Ianis

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
„Sunt mândru, a avut un sezon excelent. Este un jucător decisiv pentru Rangers. E firesc să fiu mândru, când face o impresie atât de bună la vârsta de 22 de ani. Și-a câștigat respectul, dar mai are mult de lucru pentru a ajunge la nivelul dorit.
Generația lui a învins Anglia la Campionatul European U21. Împreună cu ceilalți jucători mai experiementați ne dau speranțe. Sperăm să ajungem în curând la nivelul Angliei”, a precizat Hagi.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11