Așa cum semnalează RTL Sport, fanii "cocoșilor" se împacă greu cu eliminarea de la turneul final. Lucru firesc, în contextul în care formația lui Deschamps era marea favorită la trofeu. Campioana mondială a avut 3-1 cu Elveția, în optimi, dar adversarii au revenit incredibil și s-au impus la penaltyuri.

Petiție pentru rejucarea partidei Franța - Elveția

Acolo, Mbappe a fost singurul care a ratat, iar suporterii francezi au observat un lucru: portarul Yann Sommer nu ar fi stat pe linia porții când vârful lui PSG a executat. De altfel, goalkeeperul a ezitat inițial să se bucure, știind de existența VAR-ului. În cele din urmă, reluările au demonstrat că portarul nu a făcut nimic incorect. Chiar dacă s-a mișcat și a avansat, în momentul în care Mbappe a tras, Sommer a avut un picior pe linia porții, cum spune regulamentul.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Totuși, fanii francezi cer rejucarea partidei, iar 240.000 de oameni au semnat deja petiția care a fost înaintată la UEFA. Un demers cu 0 șanse de izbândă, evident.
Yan Sommer este un specialist al penaltyurilor. În partida cu Spania din Liga Națiunilor, desfășurată în toamnă și încheiată 1-1, portarul lui Gladbach a apărat două lovituri de la 11 metri, ambele executate de Sergio Ramos.
În sferturile de finală, Elveția va întâlni în această seară, de la ora 19:00, pe Spania. În cazul în care vor trece de iberici, Seferovici&Co vor da piept în penultimul act cu învingătoarea din duelul Belgia - Italia.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11