articol de Romeo Ene
Naţionala "celor trei lei" este favorită înaintea meciului cu danezii din semifinale, mai ales ţinând cont că partida are loc pe Wembley, dar Peter Schmeichel simte că naţionala scandinavă este într-o formă excelentă, chiar dacă s-a confruntat cu evenimentul nefericit din prima etapă, atunci când Eriksen a suferit un stop cardiac. Deşi a început cu 2 înfrângeri, Danemarca şi-a revenit incredibil şi a înscris 10 goluri în ultimele 3 meciuri.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Euro 2020. Kasper Schmeichel, înainte de Anglia - Danemarca: ”Cred că va fi un meci echilibrat”

Fostul portar al lui United şi al Danemarcei a prefaţat duelul dintre Anglia şi Danemarca din această ţară, pentru site-ul oficial al lui Manchester United: "Să fiu sincer, cred că Danemarca e favorită. Cred că va fi un meci echilibrat, există asemănări foarte mari între manageri. Au o abordare similară a jocurilor, precum şi ceea ce ţine de management. Sunt foarte flexibili, se bazează foarte mult pe jocul defensiv, dar şi la centrul terenului, iar creativitatea prin care jucătorii lor îşi creează oportunităţi îi reprezintă.
Chiar dacă toată lumea este de părere că Anglia e mare favorită, chiar cred că va fi un meci strâns, contează foarte mult starea jucătorilor din această seară.
Danemarca a început destul de greu acest turneu final. Trupa lui Kasper Hjulmand a debutat cu 2 înfrângeri, 0-1 cu Finlanda şi 1-2 cu Belgia, iar nimeni nu se aştepta ca danezii să se califice în optimi. Chiar şi aşa, a venit meciul cu Rusia, din ultima etapă, câştigat cu 4-1, iar Danemarca s-a calificat chiar de pe locul 2 în optimi. Acolo a întâlnit Ţara Galilor şi a reuşit o nouă victorie spectaculoasă, scor 4-0, pentru ca în sferturi să treacă de Cehia cu 2-1.
Anglia a avut un parcurs mai liniştit la acest turneu final. Şi-a câştigat grupa cu 7 puncte, după ce a învins Croaţia şi Cehia şi a terminat la egalitate cu Scoţia. A trecut de Germania cu 2-0 în optimi, pentru a se distra cu Ucraina în sferturi, scor 4-0. Nu a primit gol până acum la acest Campionat European.
Anglia – Danemarca se joacă astăzi, de la ora 22:00, iar meciul va fi în format livetext pe Eurosport.ro.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11