Christian Eriksen a postat pe contul său de Instagram un mesaj, însoțit de o primă fotografie realizată după momentele dramatice petrecute în finalul primei reprize a meciului dintre Danemarca și Finlanda. Fotbalistul a vorbit despre ceea ce se va întâmpla cu el în următoarea perioadă și i-a încurajat pe fani să susțină în continuare echipa națională daneză.
"Bună tuturor! Mulțumesc mult pentru mesajele și urările incredibile venite din toată lumea. Înseamnă foarte mult pentru mine și familia mea.
Sunt bine, ținând cont de circumstanțe. Încă trebuie să fiu supus unor examinări la spital, dar mă simt bine. Acum o să-i încurajez pe băieții din echipa Danemarcei la următoarele meciuri. Jucați pentru toată Danemarca! Toate cele bune, Christian", a fost mesajul transmis de Eriksen, care a trimis și o fotografie realizată pe patul de spital.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

"Nu mă voi da bătut!"

Christian Eriksen a transmis și luni, prin agentul său, un mesaj care a fost publicat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport pe prima pagină a ziarului.
"Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut pentru mine", a declarat mijlocașul.
Portarul danez Kasper Schmeichel a fost să-l viziteze la spital și a declarat apoi că s-a bucurat enorm să-l vadă zâmbind. "A fost al naibii de frumos să-l văd pe Eriksen zâmbind și râzând și fiind el însuși, simțindu-l că este acolo. A fost o experiență extraordinară și ceva care m-a ajutat foarte mult", a declarat Kasper Schmeichel pentru presa din Danemarca.
Serie A
Christian Eriksen, la un pas de plecarea de la Inter! Unde vrea să joace după infarctul suferit
10/08/2021 LA 15:57
Serie A
Eriksen se întoarce în Italia! Ce urmează pentru fotbalistul care a suferit un infarct la Euro 2020
29/07/2021 LA 06:34