Danemarca s-a impus cu 4-0 în primul meci din optimile de finală ale Euro 2020, în fața reprezentativei Țării Galilor, care a fost eliminată de la turneul final. La finalul meciului, căpitanul galezilor, Gareth Bale, s-a declarat dezamăgit de modul în care s-a desfășurat meciul, dar și de reacția arbitrilor, despre care spune că au fost influențați de suporterii prezenți în tribunele arenei Johan Cruyff.
"Nu așa am vrut să se desfășoare jocul, din punctul nostru de vedere am început foarte bine și apoi meciul s-a schimbat. Am încercat să jucăm în cea de-a doua repriză, dar am făcut o greșeală de a ceda în fața golul 2, ceea ce ne-a ucis elanul.
Să ne încheiem parcursul la Euro așa cum am făcut-o este dezamăgitor, iar băieții sunt frustrați și furioși ceea ce e de înțeles. Am simțit că arbitrul a fost influențat de suporterii de aici. Sunt dezamăgit, asta e tot ce pot să spun...
Liga
Gareth Bale a luat o decizie inedită privind cariera sa! Când s-ar putea retrage galezul
07/01/2022 LA 10:38
Am ratat o oportunitate, dar nu pot să dau vina pe colegii mei care au depus foarte mult efort și m-au făcut mândri de ei", a declarat Bale.

Cu gândul la retragere

Întrebat dacă va mai juca pentru Țara Galilor și în continuare, Gareth Bale a plecat de la microfon, lăsând să se înțeleagă că se gândește la retragerea de la echipa națională.
De altfel, presa din Spania anunța încă din luna mai că galezul ar intenționa să se retragă din fotbal la finalul sezonului 2021/22, pe care îl va petrece la Real Madrid.
Liga
Eden Hazard va fi pentru prima oară titular la Real Madrid, după 3 luni. Anunțul lui Ancelotti
18/12/2021 LA 15:12
Fotbal
10 dintre cei mai buni fotbaliști în activitate trecuți de 30 de ani
09/12/2021 LA 10:37