Articol scris de Alex Masgras
Pentru echipa lui Luis Enrique, Campionatul European s-a oprit în faza semifinalelor. Spaniolii au avut însă o prestație foarte bună în cele 120 de minute cu Italia, departe de meciurile mai slabe de la începutul competiției.
În luna mai, Luis Enrique a surprins prin neconvocarea lui Sergio Ramos pentru EURO 2020. Cu toate că fostul căpitan de la Real Madrid a avut un an în care mai mult nu a jucat din cauza accidentărilor, decizia lui Enrique a surprins pentru că a avut în lot doar 24 de jucători și nu 26, atât cât i-ar fi permis UEFA.
Ligue 1
Un an de la cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istorie. Ce s-a întâmplat la PSG?
19/06/2022 LA 04:51
Cu toate acestea, Sergio Ramos a avut un mesaj pentru selecționata Spaniei. Fostul căpitan de la Real Madrid a postat pe Twitter un mesaj prin care se arată trist, dar mândru de performanța naționalei Spaniei: "Trist și nedrept. Nu a fost să fie dar ați făcut o țară întreagă să vibreze și să fie entuziasmată. Mândru de selecționata noastră. Hai Spania!", a scris Sergio Ramos.
Fundașul este așteptat astăzi la Paris, pentru a-și pune semnătura pe un contract valabil pe doi ani cu PSG.

Pique, după eliminarea Spaniei de la Euro: "Nu cred că există o echipă mai"

Și Gerard Pique, fundașul celor de la Barcelona, a avut un mesaj pentru naționala Spaniei după ce a reușit să ajungă până în semifinale la EURO: "Un turneu mare pentru naționala Spaniei. Să fiți mândri că ați ajuns în semifinalele EURO 2020. Nu cred că există o echipă mai bună în competiție, dar loviturile de departajare sunt foarte crude uneori. Multe încurajări pentru echipă!", a fost mesajul lui Gerard Pique, fotbalist retras de la prima reprezentativă.
Iker Casillas, fostul portar de la Real Madrid și al naționalei Spaniei, crede că această semifinală este doar începutul pentru noua generație a Spaniei: "Nu e ușor să ajungi în semifinalele de la EURO. Loviturile de departajare sunt incitante și, ca astăzi, crude. Astăzi norocul nu a fost de partea noastră. A fost un turneu minunat și să ne gândim la ce urmează! Multe încurajări și mereu recunoscător că ne-ați umplut de entuzias!", a scris pe Twitter Iker Casillas.
După calificarea în fața Spaniei, Italia se pregătește de finala de duminică. Squadra Azzurra își va afla adversara din finală în această seară, când Anglia și Danemarca vor juca în cea de a doua semifinală de la EURO 2020. Semifinalele și finala de la această ediție de campionat european se dispută pe stadionul Wembley.
Liga Națiunilor UEFA
Luis Enrique, impresionat de un puști de la Barcelona! "Nu se compară cu niciun jucător din trecut"
08/06/2022 LA 20:17
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
27/05/2022 LA 15:31