Sommer s-a uitat îndelung către arbitru după ce a avut intervenția decisivă la penalty-ul lui Mbappe, fiind îngrijorat că poate ambele picioare depășiseră linia porții. Însă în cele din urmă coechipierii săi au ajuns la el iar Sommer a primit confirmarea că Elveția se calificase și a putut începe astfel cu adevărat celebrările.
După ce au fost conduși cu 3-1 de către campioana mondială, Elveția a reușit cumva să egaleze și să împingă meciul în prelungiri în ceea ce a fost o revenire cu adevărat istorică.
Sommer a fost eroul unei nopți memorabile, iar portarul a lăudat atitudinea coechipierilor săi.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Declarațiile lui Sommer după Franța - Elveția

”Ce meci, ce noapte! A fost o nebunie la sfârșit, este superb, dar felul în care am revenit fiind conduși cu două goluri... sunt foarte mândru de această echipă”, a declarat Sommer pentru Euro2020.com.
”Am crezut permanent în șansa noastră, am spus mereu că și dacă vom fi conduși, vom face tot ce putem până la capăt și nu ne vom preda. A fost șansa noastră, este incredibil cum am jucat”, a adăugat Sommer.
”Orice este posibil în fotbal. Am crezut în noi, suntem o țară mică dar avem multă calitate și experiență. Am demonstrat asta”, a încheiat Sommer.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11