Ungaria a fost eliminată dîncă din faza grupelor de la EURO 2020, dar impresia arătată a fost una extraordinară. Sortiți să joace într-o grupă infernală, împotriva ultimelor 2 campioane mondiale și a campioanei europene în exercițiu, maghiarii nu doar că nu s-au făcut de râs, dar au fost aproape de furniza o surpriză colosală.
După ce au pierdut greu în fața Portugaliei (lusitanii au câștigat cu 3-0, dar primul gol a fost marcat în minutul 84), iar apoi au remizat contra Franței, ungurii au fost la un pas să obțină un succes istoric împotriva Germaniei, chiar la Munchen.
Echipa lui Marco Rossi a condus în două rânduri pe Fussball Arena, dar nemții au reușit să egaleze de fiecare dată și să se califice în optimi. Ungaria a terminat pe 4 și a fost eliminată, dar laudele au curs în valuri la adresa echipei din țara vecină.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Răzvan Lucescu: "Niciodată nu am fost o forță în Europa"

Răzvan Lucescu a lăudat și el prestația mai mult decât lăudabilă a Ungariei la acest turneu final. Făcând o comparație cu reprezentativa României, fostul selecționer a menționat că maghiarii sunt mult peste noi în acest moment și că naționala noastră nu ar fi reușit ce a reușit Ungaria.
"Dacă România putea să fie ca Ungaria la EURO 2020? Nu cred! Noi avem jucători de altă natură, mai talentați. Ei sunt mai disciplinați. La noi problema este cu mentalitatea.
Ungurii au arătat o determinare deosebită. Ungaria a traversat o foarte lungă perioadă în care fotbalul pentru ei era zero. Dacă înțelegem că și noi traversăm o perioadă slabă și facem ceea ce trebuie, vom reveni acolo unde am fost.Niciodată nu am fost o forță în Europa", a spus Răzvan Lucescu, la Digi Sport.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11