După ce l-a făcut KO pe De Bruyne, în finala Champions League, Rudiger a avut un alt moment care i-a determinat pe fani să îl critice pe rețelele de socializare. În finalul primei reprize cu Franța, fundașul "Mannschaftului" l-a mușcat pe Pogba. Nu a fost o fază la fel de evidentă ca cea a lui Chiellini la Luis Suarez, însă apărătorul lui Chelsea a fost pus la zid pentru atitudinea sa.
Întrebat pe marginea subiectului, Pogba, care a fost desemnat de UEFA omul meciului, a minimizat incidentul, susținând că nu s-a întâmplat aproape nimic.
"Suntem prieteni, nu s-a întâmplat nimic. Cred că ați văzut și voi imaginile la TV, la final, totul aparține trecutului. A fost o mică mușcătură, nu una în adevăratul sens al cuvântului. Nu veau să fie suspendat pentru acest lucru, nu s-a întâmplast nimic", a spus Pogba, chstionat despre incident.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
ACUM 5 ORE
La final, Pogba și Rudiger s-au îmbrățișat, semn că nu există resentimente între cei doi.

Pogba și Kante fac din Franța o formație "inexpugnabilă"

Chiar dacă Franța dispune de cea mai bună linie ofensivă din lume, cu Mbappe, Griezmann și Benzema, diferența aseară a fost făcută de Pogba și Kante, care au stopat excelent atacurile germane. Când cei doi au jucat împreună pentru națională, reprezentativa Hexagonului nu a pierdut vreodată. A înregistrat 22 de victorii și 6 egaluri cu cei doi în teren concomitent.
După fluierul de final, Pogba a încălcat regulamentele UEFA privind COVID-19 și a mers în tribune pentru a-i oferi tricoul de joc cuiva. Forul continental îl va pedepsi pentru acest lucru, probabil cu o amendă.
Pentru campioana mondială urmează partida cu Ungaria, sâmbătă, de la ora 16:00. Un succes i-ar asigura în proporție de 90% calificarea în optimi, dar și locul ocupat e important. Pentru că locul secund din "grupa morții" va întâlni în prima fază eliminatorie Anglia, în contextul în care Kane&Co și-ar câștiga grupa.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
IERI LA 05:37