Articol scris de Alex Masgras
Până la meciul de aseară, Ali Daei era deținătorul recordului de cele mai multe goluri marcate pentru o echipă națională, acesta reușind să înscrie de 109 ori în 149 de meciuri în tricoul naționalei din Iran, între 1993-2006. CR7 a punctat de două ori în fața campioanei mondiale (primele sale reușite împotriva Franței) și a egalat recordul care, în urmă cu un deceniu și jumătate, părea să stea în picioare mult timp.
"Felicitări lui Cristiano Ronaldo, cel care este la un gol distanță de a depăși recordul. Sunt onorat că această bornă de neuitat îi va aparține lui Ronaldo, un mare campion și un mare om căruia îi pasă și inspiră atâția oameni în toată lumea. Haide!", a fost mesajul postat pe instagram de către fostul atacant al Iranului, ajuns acum la 52 de ani.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 6 ORE

Ronaldo, cele mai multe goluri la Campionatele Europene

Cristiano Ronaldo a reușit la această ediție a Campionatului European să devină golgheterul all-time al competiției. Dacă până la disputarea meciurilor din Grupa F, Ronaldo avea în vizor recordul lui Michel Platini, care are 9 goluri marcate la turneele de Campionat European, portughezul l-a întrecut și s-a detașat în clasament, după cele 5 goluri marcate în faza grupelor. Cristiano nu vrea să se oprească aici, acesta având șansa să mai înscrie la acest EURO. Portugalia a reușit să se califice în optimile de finală după ce a făcut 2-2 aseară cu Franța, campioana mondială. Astfel, campionii europeni o vor întâlni pe Belgia pe 27 iunie, la Sevilla.
Ronaldo a egalat și recordul lui Klose: 20 de reușite au cei doi la Mondiale și Campionatele Europene.
Programul optimilor Euro 2020
https://i.eurosport.com/2021/06/24/3159851.png
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23