În prima repriză a confruntării de ieri, Mario Fernandes a fost protagonistul unei faze în care ruşii au fost aproape de gol. Săritura sa impresioantă s-a terminat însă prost, jucătorul de bandă dreaptă aterizând dur, pe zona superioară a coloanei vertebrale. Imediat, medicii au intrat pe teren, l-au imobilizat şi l-au transportat pe targă, la spital.
Au existat temeri că i-ar putea fi afectată coloana, însă, din fericire, RMN-ul efectuat nu a relevat vreo problemă, alta decât durerea provocată de impact.
"Examenul medical nu a arătat vreo vătămare a coloanei vertebrale", se arată în comunicatul dat publicităţii de Federaţia Rusă de Fotbal.
Campionatul European UEFA
O româncă s-a îmbogățit după ce a pariat pe 1 pauză - 2 final la Germania - Japonia. Cât a câștigat
24/11/2022 LA 10:26

Fernandes ar putea fi recuperat pentru Rusia - Danemarca

Fernandes a rămas sub supraveghere medicală peste noapte, dar e de aşteptat ca acesta să părăsească spitalul astăzi. El va primi "verde" pentru a reveni la antrenamente şi Mundo Deportivo susţine chiar că va călători cu restul echipei la Moscova, pentru a se pregăti de partida cu Danemarca.
Rusia are 3 puncte după două etape şi are nevoie de cel puţin un egal în ultima rundă pentru a fi sigură de calificare (fie de pe locul secund, fie de pe locul 3).
În vârstă de 30 de ani, rusul evoluează din 2012 la CSKA Moscova. Deşi a prins o selecţie în naţionala Braziliei, acesta a acceptat ulterior să joace pentru Rusia, odată primită cetăţenia. A strâns 31 de selecţii şi a marcat 5 goluri, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai Mondialului din 2018, când Rusia, din postura de ţară gazdă, a ajuns până în sferturi.
Campionatul European UEFA
Reacția lui Mourinho, după ce Japonia a întors scorul și s-a impus cu Germania, la Mondial
24/11/2022 LA 10:03
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22