„Incidentul care l-a avut în prim-plan pe Christian Eriksen a fost înfricoșător – căzătura și lacrimile și disperarea jucătorilor. Este o situație incredibilă, fiindcă acești jucători trec prin toate testele posibile și chiar și așa, uneori lucruri ca acesta se întâmplă. Din fericire a supraviețuit și îi doresc tot binele din lume. Nu sunt sigur că va mai juca fotbal, dar mi-ar plăcea mult să îl văd întorcându-se pe teren,” a declarat Rivaldo.
„Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să fiu martor la așa ceva cât timp am fost pe teren, însă am văzut alte situații similare la televizor, cu Serginho de la São Caetano sau Antonio Puerta de la Sevilla. Sunt situații imprevizibile și nu pot decât să sper că nu se vor mai întâmpla niciodată”, a adăugat.

Sergio Ramos poate juca în orice campionat

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Anunțul lui Real Madrid și Sergio Ramos, conform căruia fundașul spaniol își va căuta altă echipă în această vară, a pus pe foc multe cluburi de top din Europa. După 16 ani petrecuți la echipa din Madrid, Ramos are opțiuni multe la dispoziție, iar Rivaldo este de părere că deși are 35 de ani, acesta mai poate juca în orice campionat.
„Toate lucrurile sunt formate din cicluri. Real Madrid și Sergio Ramos au decis să pună punct unei perioade în care au câștigat multe competiții împreună. Echipa vrea să construiască un lot nou și Ramos poate să se bucure de un contract nou cu alt club, la cei 35 de ani ai săi,” a spus Rivaldo într-un interviu Betfair.
„Încă poate juca în orice campionat din Europa – Premier League, Ligue 1, Bundesliga. În ce privește forma sa fizică, este ca și Cristiano Ronaldo. Ar trebui să mai joace cel puțin doi sau trei ani la cel mai înalt nivel.”

PSG sau o revenire de povești la Sevilla?

Ramos și-a început cariera profesionistă la Sevilla, iar șansele ca el să se întoarcă la fostul său club sunt bune. Conform cotelor Betfair, Sevilla este a doua cea mai probabilă destinație pentru fundaș (cotă 4.33). Șansele unei astfel de mutări chiar au crescut, dat fiind că la anunțul făcut de Real Madrid, cota era mai mare, 11.0. Alegerea cea mai probabilă a lui Ramos a fost și rămâne însă PSG (1.36, în scădere de la 1.50).
Și cluburile din Premier League sunt interesate de Ramos, Manchester United fiind printre echipele care l-au dorit și în trecut pe spaniol. Totuși, evoluția cotelor indică faptul că o astfel de mutare este tot mai greu posibilă. United se află după Juventus (cotă 7.0) sau Manchester City (8.5) în topul bookmakerilor Betfair (11.0, în creștere de la 4.75).
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11