CR7 a anunțat deja că după Mondialul din 2022 își va încheia cariera internațională. La Euro 2020, lusitanul a scris din nou istorie: a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatului European și a trecut de recordul lui Ali Daei, care marcase 109 goluri pentru naționala sa, record absolut până săptămâna trecută.
Starul lui Juve visa cu siguranță la o nouă finală de turneu final, dar Portugalia a părăsit Euro, la capătul unei partide în care a șutat de 23 de ori spre poarta lui Courtois. "Zeița Fortuna" a fost de partea lui Lukaku&Co, astfel că la final CR7 a fost extrem de nervos. Și-a aruncat banderola pe gazon, în drum spre vestiare, apoi a șutat în ea. Un gest justificat de nervi, dar care e văzut total deplasat, având în vedere valoarea simbolică dată de banderolă.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Ronaldo a dat de pământ cu banderola și după Serbia - Portugalia

Cristiano Ronaldo a avut o criză de nervi la adresa arbitrilor în finalul meciului cu Serbia din preliminariile Campionatului Mondial, iar starul lusitan și-a aruncat și atunci banderola de căpitan de pe braț.
Atunci, CR7 a avut nervii întinși la maximum: La scorul de 2-2, vârful lui Juve a trimis mingea spre poartă, iar aceasta a trecut în întregime de linia porții, dar arbitrul nu a validat golul, iar cum VAR-ul nu a existat în meciurile din prelimiarii, meciul s-a terminat la egalitate.
Ronaldo a dat, de furie, cu banderola de pământ, dar în doar câteva zile gestul său s-a transformat într-un act caritabil, deoarece baderola a fost vândută pe o sumă foarte mare. Banii au fost ulterior donați pentru tratamentul unui copil grav bolnav.
"Să fiu căpitanul Portugaliei este o onoare imensă, reprezintă unul dintre privilegiile vieții mele. Am dat mereu totul pentru țară și așa voi face în continuare, nimic nu se va schimba. Dar există momente dificile pe care trebuie să le gestionez, mai ales când o întreagă națiune este rănită. Țin capul sus și sunt gata de viitoarea provocare! Haide, Portugalia!", a explicat atunci Ronaldo pe Instagram.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11