Naţionala de fotbal a Belgiei s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2020, după ce a învins echipa Portugaliei, campioana europeană en titre, cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Stadionul La Cartuja din Sevilla, într-un meci din optimile de finală. Liderul clasamentului FIFA a câştigat prin golul superb marcat de Thorgan Hazard (42).
În ciuda eșecului, lusitanii nu au făcut o partidă rea, reușind să pună presiune constant pe poarta lui Courtois. Ronaldo&Co au tras de 23 de ori spre poarta adversă, nicio altă echipă neînregistând atâtea șuturi la actuala ediție.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 20 ORE

Euro 2021 | Joao Felix, pus la zid, după Belgia Portugalia 1-0

Introdus în minutul 55 în locul lui Bernardo Silva, Joao Felix ar fi trebuit să schimbe fața echipei, crede Roy Keane, care în prezent e analist la ITV. Nu doar că nu s-a întâmplat așa, dar tânărul vârf pe care Atletico Madrid a plătit peste 100 de milioane de euro a ratat cu seninătate în final. Șutul său din final, din poziție foarte bună, s-a dus departe de țintă. Legendarul căpitan al lui United, cunoscut pentru faptul că a fost un jucător temperamental, a comentat în stil propriu prestația lui Felix și a ajuns la o concluzie neașteptată: acesta e un "impostor".
"Băiatul ăsta e un impostor! Un impostor. Țara ta are nevoie de tine, tu intri: trage pe poartă! 100 de milioane de lire? Dacă aș fi Ronaldo, m-aș duce după el în vestiar", a spus Keane pentru ITV.
În sferturile de finală de la Euro, Belgia va întâlni Italia. Formația lui Roberto Martinez așteaptă vești de la stafful medical pentru doi dintre cei mai importanți jucători. De Bruyne s-a accidentat în startul primei reprize și nu a mai putut continua, iar Hazard a acuzat și el probleme medicale pe final, fiind suspect de o mică ruptură musculară.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46