Meciul dintre Danemarca și Finlanda, din prima etapă a grupei B de la turneul final al Campionatului European, a fost marcat de ceea ce s-a întâmplat în minutul 42, când Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon și nu a mai putut să se miște.
La finalul partidei, medicul echipei naționale a danezilor a povestit ceea ce s-a întâmplat în momentul în care a fost chemat pe teren. Morten Boesen a declarat că fotbalistul și-a dorit să trăiască, luptând pentru viața lui, la fel cum au făcut-o și medicii.
"Am fost chemați când s-a prăbușit pe gazon. Stătea pe o parte și respira. Inițial am simțit că avea puls, dar, imediat, lucrurile s-au schimbat. Am început rapid manevrele de resuscitare. Doctorul de la stadion ne-a ajutat enorm, ca și restul echipei de urgență. L-am readus printre noi și am vorbit cu el înainte de a-l transporta la spital. Din fericire, s-a agățat de viață", a spus doctorul naționalei Danemarcei.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 12 ORE

Eriksen ar fi suferit un infarct

Conform primelor informații din presa internațională, mijlocașul de 29 de ani a suferit un infarct. Fotbalistul legitimat la Inter s-a prăbușit pe gazon fără să fi fost implicat în vreun duel cu un adversar, chiar într-un moment în care se pregătea să primească mingea. Medicii au intervenit imediat și l-au resuscitat pe danez, ulterior transportându-l cu targa spre ambulanța care l-a dus la spital.
Din fericire, veștile privind starea lui Eriksen au curs aseară pe rețelele de socializare, printre altele agentul lui Eriksen, Martin Schoots, confirmând că starea mijlocașului este bună. "Tocmai am vorbit cu tatăl lui Christian Eriksen și mi-a spus că respiră și că poate să vorbească", a declarat impresarul.
Serie A
Christian Eriksen se antrenează în Elveția! Unde ar putea ajunge să joace după despărțirea de Inter
29/12/2021 LA 19:36
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22