Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, încă nu a luat o decizie finală privind formația pe care o va folosi cu Germania, dar o schimbare din punct de vedere tactic nu este exclusă.
Germania a folosit până acum un sistem cu trei fundași, în timp ce Anglia a avut mari probleme în atac, mai ales din cauza unei lipse de creatitivatate iar o formație de trei în spate i-ar oferi lui Southgate mai multă stabilitate defensivă și posibilitatea de a întinde jocul pe tot terenul, scriu cei de la Mirror.
Southgate a folosit până acum o formație clasică cu patru fundași iar englezii nu au primit niciun gol însă Kieran Trippier poate evolua și la mijloc pe partea dreaptă în timp ce Luke Shaw și Bukayo Saka sunt și ei disponibili pentru celălalt flanc.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Kyle Walker, Harry Maguire și John Stones sunt principalii candidați pentru a forma linia de trei din spate, ceea ce ar permite jucătorilor ofensivi să își arate creativitatea. Acest sistem a fost folosit de Anglia foarte eficient la Campionatul Mondial din 2018 atunci câmnd au ajuns în semifinale iar Southgate a afirmat în trecut că jucătorii se pot adapta.

Clasamentul final al Grupei D

1.Anglia - 7 puncte - golaveraj 2-0
2.Croația - 4 puncte - golaveraj 4-3
3.Cehia - 4 puncte - golaveraj 3-2
4. Scoția - 1 punct - golaveraj 1-5
Anglia - Germania se va juca marți, 29 iunie, de la 19:00 pe Wembley, la Londra.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11