Dar în continuare există voci care fac presiuni ca semifinalele și finala să fie mutate din Anglia, din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19.

Se mută finala de pe Wembley?

Deși UEFA a confirmat că vor putea veni 60 000 de fani în tribunele de pe Wembley la semifinale și finala Euro, Ministrul italian al sănătății, Roberto Speranza insistă că forul european ar trebui să ia în calcul mutarea meciurilor dacă cazurile de Covid se înmulțesc în continuare.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Alături de Italia și Germania cu alte națiuni au cerut reconsiderarea locului de desfășurare a fazelor finale de la Campionatul European.
Primul ministru al Italiei, Mario Draghi a declarat că se va asigura că finala nu va fi jucată într-un oraș în care virusul se răspândește rapid.
„Cred că dacă cifrele din Marea Britanie continuă să crească, atunci cuvintele lui Draghi ar trebui luat în considerare. 11 iulie este încă destul de departe, așa că va fi tot timpul necesar pentru ca autoritățile competente să verifice și să evalueze situația.”, a declarat ministrul sănătății Speranza pentru Sky TG24.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11