articol de Romeo Ene
Italia a deschis scorul în minutul 60 prin Chiesa, iar Morata a adus egalarea pentru spanioli cu 10 minute înainte de final. Scorul a rămas neschimbat în prelungiri, iar Squadra Azzurra s-a calificat după executarea loviturilor de la 11m.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Busquets laudă jocul Spaniei: "Am făcut un joc mai bun"

Sergio Busquets s-a declarat mulţumit de jocul practicat de naţionala sa în meciul cu Italia, dar dezamăgit de rezultatul final. El a refuzat să vorbească despre viitorul său la naţională, ci a preferat să comenteze jocul echipei, care a fost, în viziunea lui, superior celui al trupei antrenate de Roberto Mancini.
"Nu ştiu (despre viitorul său la naţională). Nu este momentul să mă gândesc la mine. Suntem trişti, dar mândri în acelaşi timp de jocul echipei. Viitorul echipei naţionale se confruntă cu optimism şi nu contează dacă eu voi mai fi aici sau nu".
Busquets a mai declarat că este o "ruşine" faptul că Spania nu s-a calificat în finală, ţinând cont că avea şanse mari să câştige trofeul, dar este încrezător că parcursul bun al spaniolilor la Euro 2020 va servi mult la formarea unei echipe puternice, capabile să câştige următoarele turnee continentale.
"Astăzi am făcut un joc mai bun decât Italia. Am pasat foarte mult, dar am întâlnit o naţională bine organizată. Chiar şi aşa, per total, am fost superiori. Din păcate, am pierdut la loviturile de la 11m, dar mergem mai departe.
A mai rămas un an şi jumătate până la Campionatul Mondial, este următorul nostru obiectiv. Experienţa de la acest turneu final sunt convins că ne va ajuta mult pe viitor. Avem deja o echipă extraordinară pentru Campionatul Mondial, iar noi vom continua pe acelaşi drum. Trebuie să fim mândri de această echipă şi sperăm că putem lupta în turneele viitoare pentru ceva mai mult decât semifinale", a precizat Busquets după meci, citat de Mundo Deportivo.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11