Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suporterii Franței au răbufnit și ei cu privire la meciul echipei lor de la București: "E ridicol"

Nicu Savin

Actualizat 27/06/2021 la 20:10 GMT+3

Franța va juca la București, contra Elveției, în optimile de finală de la Campionatul European. După ce delegația campioanei mondiale s-a plâns de condițiile din capitală, a venit și rândul fanilor din Hexagon să își arate frustrarea. Aceștia vor veni în România într-un număr foarte mic, principalul motiv fiind prețul exagerat de mare al biletelor de avion.

Suporterii naționalei Franței

Credit imagine: Getty Images

Franța va juca la București, contra Elveției, în optimile de finală de la EURO 2020. Delegația franceză s-a arătat foarte nenumlțumită de condițiile de cazare pe care le-a găsit în capitala țării noastre, în special din cauza galăgiei.
Ulterior, reprezentanții presei franceze au continuat ironiile despre București, iar acum a venit și rândul suporterilor să-și arate nemulțumirile privind partida de luni seara.

Franța va avea doar 1500 de fani pe Arena Națională

Dacă la meciurile cu Ungaria și Portugalia de la Budapesta, campioana mondială a fost încurajată de aproximativ 7500 de fani, la meciul cu Elveția de pe Arena Națională vor asista doar 1500 de suporteri din Hexagon.
Principalul motiv este prețul uriaș al biletelor de avion, care potrivit unui lider al fanilor francezi a crescut de 5 ori în această perioadă. În plus, nu există suficiente curse directe, astfel că cei care doreau să vadă meciul pe viu ar fi trebuit să apeleze la o cursă cu escală, care ar fi prelungit foarte mult durata deplasării.
"Ne așteptam la o creștere a biletelor, este ceva firesc pentru un asfel de eveniment, dar acest preț este ridicol. Pentru zborul cu escală la Varșovia aveai numai 40 de minute la dispoziție să prinzi al doilea avion. Varianta cu escală în Turcia dura 13 ore! Trebuia să plecăm sâmbătă, la ora 14, ajungeam la 17 în Turcia și plecam abia duminică la 5 dimineața. Nu mai vorbesc de întoarcere. Și vorbim de un zbor care, în condiții normale, durează 2 ore și jumătate", a declarat un membru de la "Irrésistibles Français", una dintre grupurările de fani care susțin naționala lui Deschamps, citat de gsp.ro.
Pe lângă chestiunile legate de transport, situația incertă privind regulile legate de pandemie i-a determinat pe fanii francezi să renunțe la ideea de a veni la București pentru a-și vedea favoriții.
Dacă Franța va trece de Elveția, suporterii campioanei mondiale vor întâmpina în continuare probleme, deoarece în sferturi ar trebui să se deplaseze la Sankt Petersburg, un oraș în care situația legată de pandemie este mai delicată decât la București.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo