Franța va juca la București, contra Elveției, în optimile de finală de la EURO 2020. Delegația franceză s-a arătat foarte nenumlțumită de condițiile de cazare pe care le-a găsit în capitala țării noastre, în special din cauza galăgiei.
Ulterior, reprezentanții presei franceze au continuat ironiile despre București, iar acum a venit și rândul suporterilor să-și arate nemulțumirile privind partida de luni seara.

Franța va avea doar 1500 de fani pe Arena Națională

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Dacă la meciurile cu Ungaria și Portugalia de la Budapesta, campioana mondială a fost încurajată de aproximativ 7500 de fani, la meciul cu Elveția de pe Arena Națională vor asista doar 1500 de suporteri din Hexagon.
Principalul motiv este prețul uriaș al biletelor de avion, care potrivit unui lider al fanilor francezi a crescut de 5 ori în această perioadă. În plus, nu există suficiente curse directe, astfel că cei care doreau să vadă meciul pe viu ar fi trebuit să apeleze la o cursă cu escală, care ar fi prelungit foarte mult durata deplasării.
"Ne așteptam la o creștere a biletelor, este ceva firesc pentru un asfel de eveniment, dar acest preț este ridicol. Pentru zborul cu escală la Varșovia aveai numai 40 de minute la dispoziție să prinzi al doilea avion. Varianta cu escală în Turcia dura 13 ore! Trebuia să plecăm sâmbătă, la ora 14, ajungeam la 17 în Turcia și plecam abia duminică la 5 dimineața. Nu mai vorbesc de întoarcere. Și vorbim de un zbor care, în condiții normale, durează 2 ore și jumătate", a declarat un membru de la "Irrésistibles Français", una dintre grupurările de fani care susțin naționala lui Deschamps, citat de gsp.ro.
Pe lângă chestiunile legate de transport, situația incertă privind regulile legate de pandemie i-a determinat pe fanii francezi să renunțe la ideea de a veni la București pentru a-și vedea favoriții.
Dacă Franța va trece de Elveția, suporterii campioanei mondiale vor întâmpina în continuare probleme, deoarece în sferturi ar trebui să se deplaseze la Sankt Petersburg, un oraș în care situația legată de pandemie este mai delicată decât la București.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11