Președintele Federației din Ucraina a postat pe rețelele sociale echipamentul naționalei sale pentru Euro 2020, alături de textul "Sunt foarte speciale".

Scandal uriaș înainte de Euro

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Pe tricoul Ucrainei apare pe piept harta țării care include și Peninsula Crimeea, anexată de Rusia în martie 2014. Alături de aceasta scrie "Glorie Ucrainei! Glorie Eroilor!", un motto al revoltei portocalii din acel an.
Rușii au reacționat vehement și politicenii au cerut ca Ucraina să nu fie lăsată cu aceste echipamente la turneul final.
"Le pot purta la antrenament, dar nu în timpul meciurilor. N-ar trebui să existe declarații politice pe stadioane", au spus rușii.
A venit însă și răspunsul de la Nyon, al forului european: "Echipamentul a fost aprobat de UEFA".
Președintele Federației a revenit astăzi cu un răspuns.
"S-a făcut un apel c[tre UEFA pentru a interzice echipamentul nostru. Departamentul Juridic al UAF a rezolvat toate aspectele legale ale acestei probleme cu serviciile UEFA, pentru care sunt foarte recunoscător, astfel încât discuțiile despre o posibilă interdicție a UEFA privind folosirea echipamentului sunt absolut nefondate. Acest lucru a fost confirmat prin comentariul oficial al Uniunii Europene de Fotbal."
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11