Președintele Federației din Ucraina a postat pe rețelele sociale echipamentul naționalei sale pentru Euro 2020, alături de textul "Sunt foarte speciale".

Scandal uriaș înainte de Euro

Campionatul European UEFA
O româncă s-a îmbogățit după ce a pariat pe 1 pauză - 2 final la Germania - Japonia. Cât a câștigat
24/11/2022 LA 10:26
Pe tricoul Ucrainei apare pe piept harta țării care include și Peninsula Crimeea, anexată de Rusia în martie 2014. Alături de aceasta scrie "Glorie Ucrainei! Glorie Eroilor!", un motto al revoltei portocalii din acel an.
Rușii au reacționat vehement și politicenii au cerut ca Ucraina să nu fie lăsată cu aceste echipamente la turneul final.
"Le pot purta la antrenament, dar nu în timpul meciurilor. N-ar trebui să existe declarații politice pe stadioane", au spus rușii.
A venit însă și răspunsul de la Nyon, al forului european: "Echipamentul a fost aprobat de UEFA".
Președintele Federației a revenit astăzi cu un răspuns.
"S-a făcut un apel c[tre UEFA pentru a interzice echipamentul nostru. Departamentul Juridic al UAF a rezolvat toate aspectele legale ale acestei probleme cu serviciile UEFA, pentru care sunt foarte recunoscător, astfel încât discuțiile despre o posibilă interdicție a UEFA privind folosirea echipamentului sunt absolut nefondate. Acest lucru a fost confirmat prin comentariul oficial al Uniunii Europene de Fotbal."
Campionatul European UEFA
Reacția lui Mourinho, după ce Japonia a întors scorul și s-a impus cu Germania, la Mondial
24/11/2022 LA 10:03
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22