Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost campion mondial, elogii la adresa lui Chiellini și Bonucci: "Sunt cei mai buni din lume!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 03/07/2021 la 10:06 GMT+3

Fostul internațional german, Bastian Schweinsteiger, a postat un mesaj pe pagina personală de Twitter, în care a afirmat că Leonardo Bonucci and Giorgio Chiellini sunt cei mai buni fundași din lume în acest moment.

Giorgio Chiellini și Leonardo Bonucci au făcut un meci excelent contra Belgiei

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Cîrceag
Italia a învins aseară Belgia, scor 2-1, și merge în semifinalele de la EURO 2020 pentru a înfrunta Spania. Iar acest moment, laudele curg pe bandă rulantă pentru azzurri. Doi dintre remarcații publicului sunt veteranii din apărare, Chiellini și Bonucci, fotbaliști-cheie ai parcursului neașteptat al italienilor la acest turneu final.

Chiellini: "Îl cunosc pe Bonucci mai bine decât pe soția mea"

Chiellini are 36 de ani, în timp ce are Bonucci 34 de ani, și fiecare a adunat puțin peste 100 de meciuri jucate în defensiva "Squadrei Azzurra". Împreună au 217 de meciuri. Desigur, cei doi se cunosc foarte bine și de la Juventus Torino, acolo unde împreună au aproape 1000 de partide disputate.
"Îl cunosc pe Bonucci mai bine decât pe soția mea", este una dintre declarațiile celebre ale lui Giorgio Chiellini.
Bastian Schweinsteiger, fost campion mondial cu Germania în 2014, a remarcat forma excelentă a cuplului din apărarea Italiei: "Bonucci și Chiellini sunt cei mai buni fundași centrali din lume în acest moment", a scris Schweinsteiger pe Twitter.
"Squadra Azzurra" poate să câștige al doilea titlu european din istorie dacă va trece de Spania în semifinalele de la EURO 2020. Primul titlu a fost câștigat în 1968. Aceștia mai au în palmares 4 Cupe Mondiale.
Care este cel mai bun fundaș central din lume?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo