Capitala Danemarcei a fost aleasă drept una dintre gazdele competiției de elită din Europa, însă prin amânarea acestui eveniment din cauza pandemiei de coronavirus, se va confrunta cu Turul Franței în vara anului viitor. Stadionul Parken al echipei FC Copenhagen va găzdui meciurile din Grupa B și întâlnirea din șaisprezecimi, dar șeful Uniunii daneze a fotbalului (DBU), Jesper Moller, a transmis presei că există șanse de 50/50 ca Danemarca să fie capabilă să găzduiască acele meciuri.
Meciurile din Grupa B includ Danemarca – Finlanda, Danemarca – Belgia și Rusia – Danemarca. DBU a confirmat pentru Sky Sports că Moller rămâne îngrijorat cu referire la angajamentul privind meciurile de la EURO 2020, mai ales în contextul în care în aceeași perioadă ar urma să aibă loc și startul Turului Franței.
La DBU, noi suntem pregătiți pentru a găzdui patru meciuri de la campionatul European în 2021, dar nu putem face asta decât cu susținere necondiționată din partea partenerilor noștri. Suntem fericiți cu susținerea pe care o primim, dar mai e mult până să reușim. Voi fi sigur de situație când voi avea parte de o înțelegere finală. - Moller
Fotbal
Tottenham încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor de la Juventus!
ACUM 5 MINUTE
DBU trebuie să transmită până pe 30 aprilie către UEFA un comunicat prin care să susțină dacă pot sau nu să găzduiască meciurile de la EURO 2020, același termen limită fiind stabilit pentru toate celelalte orașe gazdă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM 16 MINUTE
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM O ORĂ