Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andone nu va evolua în "dubla" cu Suedia și Spania. Anunțul FRF

Irina Aldea

Publicat 10/11/2019 la 10:48 GMT+2

FRF a anunțat pe site-ul oficial printr-un comunicat că Florin Andone nu va evolua în "dubla" cu Suedia și Spania.

Florin Andone

Credit imagine: Getty Images

Florin Andone nu va evolua pentru naționala României în dubla cu Suedia și Spania, după ce a suferit o accidentare în partida dintre Galatasaray și Gaziantep, scor 2-0.
Anunțul a apărut pe site-ul oficial al FRF: ”Atacantul Florin Andone, titular pentru Galatasaray ieri în deplasarea de la Gaziantep, s-a accidentat în startul partidei și a fost înlocuit în minutul 11. În urma dialogului dintre staff-ul medical al echipei naționale și cel al Galatei, primul diagnostic pentru Florin este de leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept. În aceste condiții, din păcate, Andone este inapt pentru partidele României cu Suedia și Spania din preliminariile Euro 2020. Rămâne ca jucătorul să fie supus astăzi, în Turcia, unui examen RMN pentru stabilirea exactă a diagnosticului și nu se va mai alătura lotului la Mogoșoaia. Capul sus, Florin! Sănătate și curaj! LUPTĂM ÎMPREUNĂ”.

Care este lotul României:

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga), Silviu Lung (Kayserispor)
  • Fundași: Vasile Mogoș (Cremonese), Romario Benzar (Lecce), Adrian Rus (MOL Fehérvár), Ionuț Nedelcearu (FC UFA), Iulian Cristea (FCSB), Andrei Burcă (CFR Cluj) Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep)
  • Mijlocași: Ciprian Deac (CFR Cluj), Ianis Hagi (Genk), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam), Tudor Băluță (Brighton), Dan Nistor (Dinamo București), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova), Alexandru Mitriță (New York City FC), Florinel Coman (FCSB), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Constantin Budescu (Astra Giurgiu)
  • Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets), George Pușcaș (Reading), Denis Alibec (Astra Giurgiu)

Programul echipei naționale:

  • România – Suedia – 15 noiembrie
  • Spania – România – 18 noiembrie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo