Fotbal
Euro Qualification

Rădoi, declarație categorică: "Unii jucători vin la națională doar ca să bifeze o selecție"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

radoi hagi

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
21/01/2020 la 19:31

Mirel Rădoi, selecţionerul României, a plecat în cantonamentul echipelor din Liga 1 care desfășoară pregătirea de iarnă în Spania, în timp ce asistenții săi s-au dus în Antalya, locul unde alte echipe din campionatul nostru se află în cantonament.

Astăzi, tehnicianul care a reușit să califice o echipă de fotbal românească la Jocurile Olimpice din 2020, după o pauză de 56 de ani, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre modul în care va realiza convocările la echipa națională.

Rădoi a declarat că, la prima reprezentativă, nu vor mai fi convocați jucători egoiști care nu mai pot face față la acest nivel:

Fotbal

Străinul dorit în naționala României | Anunțul lui Mirel Rădoi: "L-am vrut și când eram la FCSB"

24/06/2020 LA 18:42

"Sunt jucători care au fost convocați și care s-ar putea să nu mai fie acum. De ce? Pentru că și noi vedem anumite lucruri. Sunt unii care vin la națională doar pentru a bifa o selecție și nu mai arată că pot face parte din echipa națională. Sunt prea egoiști și nu vor mai fi la lot.

Jucătorii, indiferent de vârstă, trebuie să înțeleagă că suntem aici pentru echipa națională. Cine crede că e prezent pentru el va pleca.", a declarat Mirel Rădoi.

Rădoi se va baza și pe jucători cu puține minute

Selecționerul naționalei a declarat că, deși există mulți jucători care nu evoluează la echipele de club, unii dintre ei vor fi chemați să ajute prima reprezentativă în duelul cu Islanda:

"Referitor la jucătorii care nu evoluează la club, gândurile mele sunt împărțite. Sunt jucători care nu joacă la club, dar care nu pot lipsi de la națională. Ciprian Tătărușanu este unul dintre ei.

Faptul că mai avem șanse la EURO i se datorează și lui. Nu are cum să nu fie în lot. Nu înseamă că toți care vor fi convocați trebuie să joace constant la club.", a mai spus selecționerul României.

Primul meci al lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a României va fi pe 26 martie, la Reykjavik, în semifinalele barajului pentru EURO 2020, contra Islandei. În cazul unei victorii, "tricolorii" vor avea un al doilea meci de baraj, cu câştigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Fotbal

Premieră pentru naționala României! Unde se va juca amicalul de lux împotriva Angliei

14/02/2020 LA 20:52
Fotbal

Rădoi a creionat primul "11" al României cu Islanda: "Fundași centrali Chiricheș și Radu Ștefan"

13/02/2020 LA 20:06
Subiecte asemănătoare
FotbalEuro QualificationRomaniaMirel Radoi
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol