Fotbal
Euro Qualification

Contra a refuzat oferta Federației de a rămâne selecționer și la barajul din martie

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Cosmin Contra

Credit imagine: Getty Images

DeIon Alexandru
10/12/2019 la 08:37

Cosmin Contra a primit o propunere din partea Federației Române de Fotbal, pentru a continua pe banca naționalei și la barajul din Liga Națiunilor. Răzvan Burleanu a discutat personal cu tehnicianul, dar acesta din urmă a refuzat propunerea.

Nu Mirel Rădoi, ci Cosmin Contra a fost primul om contactat de Federație pentru a conduce naționala la barajul pentru calificarea la Euro 2020. Contra a refuzat!

Motivul a fost recunoscut la Telekom Sport de unul dintre colaboratorii lui Cosmin Contra, Adrian Mihalcea. După meciul cu Suedia de pe Arena Națională, președintinele FRF și selecționerul de la acea vreme s-au întâlnit și au vorbit despre continuarea colaborării. Contra părea deschis, dar meciul cu Spania l-a făcut să se răzgândescă. Jucătorii nu au reacționat așa cum se aștepta și atunci a renunțat.

Fotbal

Cosmin Contra, scrisoare de adio pentru fanii naționalei

06/12/2019 LA 08:40
A fost o discuţie după meciul cu Suedia, până în meciul cu Spania, între Cosmin Contra, domnul preşedinte Burleanu şi domnul Stoichiţă, în care ultimii doi şi-au manifestat intenţia de a continua până după meciurile de baraj. Noi, prin comportarea noastră bună sau proastă, am reuşit să mai avem o şansă pentru a ne califica la Campionatul European.
Așteptam de la meciul cu Spania ceva, o reacţie din partea jucătorilor, care nu a venit. Şi atunci, Cosmin a considerat că e mult mai indicat ca noi să plecăm şi să vină un alt selecţioner

România trebuie să câștuge două meciuri în deplasare pentru a juca la Euro 2020

România mai are o șansă să ajungă la Campionatul European din 2020. Echipa națională va întâlni Islanda în barajul Ligii Națiunilor, iar dacă va câștiga partida din 26 martie, va ajunge în finala diviziei, unde o va întâlni pe una dintre selecționatele Bulgariei și Ungariei.

În cazul în care vor ajunge la turneul final, "tricolorii" mari, pregătiți de fostul selecționer al naționalei de tineret, Mirel Rădoi, se vor duela cu Ucraina, Olanda și Austria, în Grupa C.

Euro Qualification

Mesajul FRF pentru Cosmin Contra, după despărțirea de națională

21/11/2019 LA 14:02
Euro Qualification

Cosmin Contra și-a cerut scuze în fața suporterilor români: "Trebuia să arătăm altfel"

19/11/2019 LA 09:44
Subiecte asemănătoare
FotbalEuro QualificationRomaniaCosmin Contra
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol