Getty Images

Contra a refuzat oferta Federației de a rămâne selecționer și la barajul din martie

Contra a refuzat oferta Federației de a rămâne selecționer și la barajul din martie

10/12/2019 la 09:37Actualizare 10/12/2019 la 09:44

Cosmin Contra a primit o propunere din partea Federației Române de Fotbal, pentru a continua pe banca naționalei și la barajul din Liga Națiunilor. Răzvan Burleanu a discutat personal cu tehnicianul, dar acesta din urmă a refuzat propunerea.

Nu Mirel Rădoi, ci Cosmin Contra a fost primul om contactat de Federație pentru a conduce naționala la barajul pentru calificarea la Euro 2020. Contra a refuzat!

" A fost o discuţie după meciul cu Suedia, până în meciul cu Spania, între Cosmin Contra, domnul preşedinte Burleanu şi domnul Stoichiţă, în care ultimii doi şi-au manifestat intenţia de a continua până după meciurile de baraj. Noi, prin comportarea noastră bună sau proastă, am reuşit să mai avem o şansă pentru a ne califica la Campionatul European."
" "
Cosmin Contra
""
" Așteptam de la meciul cu Spania ceva, o reacţie din partea jucătorilor, care nu a venit. Şi atunci, Cosmin a considerat că e mult mai indicat ca noi să plecăm şi să vină un alt selecţioner"

România trebuie să câștuge două meciuri în deplasare pentru a juca la Euro 2020

România mai are o șansă să ajungă la Campionatul European din 2020. Echipa națională va întâlni Islanda în barajul Ligii Națiunilor, iar dacă va câștiga partida din 26 martie, va ajunge în finala diviziei, unde o va întâlni pe una dintre selecționatele Bulgariei și Ungariei.

În cazul în care vor ajunge la turneul final, "tricolorii" mari, pregătiți de fostul selecționer al naționalei de tineret, Mirel Rădoi, se vor duela cu Ucraina, Olanda și Austria, în Grupa C.