Nu Mirel Rădoi, ci Cosmin Contra a fost primul om contactat de Federație pentru a conduce naționala la barajul pentru calificarea la Euro 2020. Contra a refuzat!

Motivul a fost recunoscut la Telekom Sport de unul dintre colaboratorii lui Cosmin Contra, Adrian Mihalcea. După meciul cu Suedia de pe Arena Națională, președintinele FRF și selecționerul de la acea vreme s-au întâlnit și au vorbit despre continuarea colaborării. Contra părea deschis, dar meciul cu Spania l-a făcut să se răzgândescă. Jucătorii nu au reacționat așa cum se aștepta și atunci a renunțat.

Romanian Liga I
Cosmin Contra, mulțumit după remiza lui Dinamo cu Botoșani: "Vom arăta mult mai bine!"
11/09/2020 LA 22:05
A fost o discuţie după meciul cu Suedia, până în meciul cu Spania, între Cosmin Contra, domnul preşedinte Burleanu şi domnul Stoichiţă, în care ultimii doi şi-au manifestat intenţia de a continua până după meciurile de baraj. Noi, prin comportarea noastră bună sau proastă, am reuşit să mai avem o şansă pentru a ne califica la Campionatul European.
https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg)/origin-imgresizer.eurosport.com/2019/11/19/2719897.jpg
Așteptam de la meciul cu Spania ceva, o reacţie din partea jucătorilor, care nu a venit. Şi atunci, Cosmin a considerat că e mult mai indicat ca noi să plecăm şi să vină un alt selecţioner

România trebuie să câștuge două meciuri în deplasare pentru a juca la Euro 2020

România mai are o șansă să ajungă la Campionatul European din 2020. Echipa națională va întâlni Islanda în barajul Ligii Națiunilor, iar dacă va câștiga partida din 26 martie, va ajunge în finala diviziei, unde o va întâlni pe una dintre selecționatele Bulgariei și Ungariei.

În cazul în care vor ajunge la turneul final, "tricolorii" mari, pregătiți de fostul selecționer al naționalei de tineret, Mirel Rădoi, se vor duela cu Ucraina, Olanda și Austria, în Grupa C.

Fotbal
Revine Cosmin Contra la Dinamo? Reacția fostului selecționer: "Am o înţelegere verbală cu ei"
14/08/2020 LA 10:04
Fotbal
Cosmin Contra, ofertă de nerefuzat de la o echipă care visează la grupele Champions League
02/08/2020 LA 07:59