Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cote pariuri Islanda - România: Nordicii pornesc cu prima șansă

Ion Alexandru

Publicat 06/10/2020 la 15:28 GMT+3

Islanda - România, meciul care poate duce echipa noastră cu un pas mai aproape de calificarea la EURO 2020, va avea loc joi, de la ora 21:45.

România va găzdui patru meciuri la EURO 2020

Credit imagine: Getty Images

Articol sponsorizat
"Tricolorii" au nevoie de o calificare în Islanda pentru a merge la finala barajului pentru EURO 2020, unde am întâlni invingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, pe teren advers.
Pentru România este o miză uriașă, în condițiile în care vom organiza patru meciuri de la EURO 2020 (turneu reprogramat în 2021, dar care și-a păstrat denumirea) pe Arena Națională, trei din faza grupelor și o optime de finală. Astfel, România va juca cel puțin două meciuri pe teren propriu, dacă se va califica la EURO 2020, unde ar fi repartizată în grupa C, alături de Olanda, Ucraina și Austria.
Ca să ajungem la EURO 2020 trebuie să trecem mai întâi de Islanda. Iar calculele hârtiei nu arată prea bine, deși putem trece de nordici. Islanda este o echipă care are și jucători care evoluează în campionate de top, în special în Anglia, Germania și Italia. Cei mai importanți jucători ai islandezilor sunt Gylfi Sigurdsson de la Everton, Johan Berg Gudmundsson de la Burnley și Alfred Finnbogason de la Ausburg.
În schimb, România are ceva probleme la nivelul fundașilor centrali, în condițiile în care Vlad Chiricheș s-a accidentat, iar Ionuț Nedelcearu a părăsit lotul pentru a semna cu AEK Atena. Există totuși și câteva vești bune. Spre exemplu, Răzvan Marin a jucat toate cele trei meciuri ca titular de la transferul la Cagliari, iar jucătorii din linia ofensivă s-au descurcat bine în ultimele meciuri.
Cum ar putea arăta echipa României: Tătărușanu, Burcă, Grigore, Toșca, Bancu - R. Marin, Crețu, Stanciu - Deac, Alibec, Maxim

Cote pariuri Islanda - România: Pornim cu șansa a doua la Rejkjavik

Echipa noastră pornește așadar cu șansa a doua în confruntarea de la Rejkjavik. Islanda nu mai este echipa pe care România a învins-o în 1996 și 1997 cu 4-0. Dimpotrivă, a crescut tot mai mult, iar la EURO 2016 a ajuns până în sferturile de finală.
Așadar, nu pare surprinzător faptul că Unibet o creditează pe Islanda ca favorită în confruntarea de joi. Astfel, calificarea Islandei are cota 1.70, iar cea a României are cota 2.12.
Islanda - România, cote la pariuri, sursa Unibet
Cota nordicilor pentru o victorie în 90 de minute are cota 2.40, iar succesul "tricolorilor" are cota 3.25. În schimb, egalul are cota 3.10.

Vor fi multe goluri în Islanda - România?

Specialiștii Unibet se așteaptă ca meciul dintre Islanda și România să fie unul destul de echilibrat și închis, cu puține goluri. În aceste condiții, cota pentru un meci cu sub 2.5 goluri este de 1.49, iar cea pentru cel puțin 3 goluri este de 2.50.
De asemenea, cota pentru pariul ca ambele echipe să înscrie este de 2.08, iar cea pentru ca doar una să marcheze este de 1.68.
Islanda - România, cote la pariuri, sursa Unibet

Care e cel mai probabil scor la Islanda - România?

Privind oferta de pariuri pe Islanda - România de pe platforma Unibet, observăm că scorul cu cota cea mai mică este 1-1, care are cota 6.00. Apoi, rezultatul de 0-0 are cota 7.00.
Islanda - România, cote la pariuri, sursa Unibet
În ce privește victoria islandezilor, cota pentru 1-0 este 6.40, iar cea pentru 2-0 este 10.00. Mai probabil este un rezultat de 2-1, care cota 9.50.
În schimb, un succes al României cu 1-0 are cota 8.00, o victorie cu 2-0 are 14.00, iar una cu 2-1 are cota 11.50.

5 ponturi pentru Islanda - România

Pentru acest meci, agentia Unibet oferă în jur de 200 de posibilități de pariere. Mai jos gasiti cateva variante de pariere pentru Islanda - România, care merită încercate.
  • 1. România se califică la cota 2.12 - avem de partea noastră emulația generată de venirea lui Mirel Rădoi și victoria din Austria, dar și jucători mai în formă în linia ofensivă. În plus, și tradiția confruntărilor precedente este de partea noastră.
  • 2. România marchează cel puțin un gol la cota 1.48 - România este obișnuită să înscrie pe terenul echipelor adverse și singura care a rămas fără gol primit în ultimele confruntări în ultimele 10 meciuri a fost Spania. În plus, în meciurile disputate recent în nordul Europei am marcat atât cu Danemarca, Suedia cât și cu Norvegia.
  • 3. Gol în ambele reprize la cota 2.10 - În trei din ultimele 5 meciuri ale echipei României s-a marcat în ambele reprize, astfel că este un pariu demn de luat în calcul.
  • 4. Cel puțin un gol marcat în repriza a 2-a la cota 1.30 - În 9 din ultimele 10 meciuri disputate de România s-a marcat cel puțin un gol în repriza a doua, astfel că această cotă din oferta Unibet este de luat în calcul fără niciun dubiu.
  • 5. Scor exact: 2-1 pentru România la cota 11.50 - E un pariu îndrăzneț, dar dacă credeți în calificarea României merită de luat în calcul aceasta posibilitate, mai ales că și cota este foarte bună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo