Fotbal
Euro Qualification

Decizia Federației Islandeze, înaintea barajului cu România. Cum vor nordicii să protejeze gazonul

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Laugardalsvollur

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
28/01/2020 la 09:35

România se va lupta cu Islanda, la Reykjavik, în semifinala barajului pentru EURO 2020, pe 26 martie. Oficialii Federației Islandeze încearcă să pregătească un gazon practicabil pentru duelul de peste două luni, deși temperaturile de acolo vor îngreuna cu siguranță procesul.

Angajații federației au îndepărtat recent zăpada de pe arena Laugardalsvöllur, însă ninsorile continue din Islanda nu ajută deloc în acest context. Cu toate acestea, islandezii au dezvăluit faptul că au un plan prin care pot să protejeze gazonul.

Conform site-ului fotbolti.net, cu trei săptămâni înaintea meciului va fi montat un balon deasupra stadionului din Reykjavik, astfel încât gazonul să nu fie afectat de temperaturile extrem de scăzute din acea zonă.

Fotbal

Daum, pus la zid de Mirel Rădoi după mandatul germanului pe banca naţionalei: "Nu mi-a plăcut nimic"

IERI LA 09:34

Singura problemă o reprezintă antrenamentul oficial. Sursa citată susține că ambele naționale ar putea fi nevoite să se antreneze pe alt stadion înaintea barajului, astfel încât gazonul de pe Laugardalsvöllur să fie complet protejat.

Islanda n-a mai jucat acasă din 2010 în primele 3 luni ale anului

O delegație UEFA va ajunge la Reykjavik în luna februarie pentru a afla exact care este situația terenului.

Din 2010, naționala Islandei a disputat un singur meci pe teren propriu în primele trei luni ale anului. La acea vreme, islandezii jucau la Kópavogur, pe 21 martie, într-un amical cu Insulele Feroe, pe care îl câștigau cu 2-0.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Fotbal

Străinul dorit în naționala României | Anunțul lui Mirel Rădoi: "L-am vrut și când eram la FCSB"

24/06/2020 LA 18:42
Romanian Liga I

Chiricheș a mărturisit care este singura echipă din România pentru care s-ar întoarce

23/05/2020 LA 09:33
Subiecte asemănătoare
FotbalEuro QualificationRomaniaIceland
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol