Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia neașteptată a naționalei Suediei înainte de meciul decisiv cu România! Unde se vor antrena

Cosmin Cioboata

Actualizat 11/11/2019 la 13:08 GMT+2

Naționala României va juca vineri (ora 21:45) pe Arena Națională un meci vital pentru calificarea la EURO 2020, în compania Suediei.

suedia

Credit imagine: Getty Images

Cele două naționale sunt despărțite de un singur punct în clasamentul grupei F, iar ambele au nevoie de o victorie ca să rămână în cursa pentru calificare.
Înaintea meciului de la București, federația Suediei a luat o decizie neașteptată. Naționala nordicilor se va pregăti în Cipru pentru meciul decisiv cu "tricolorii".
Staff-ul Suediei a organizat o deplasare neașteptată pentru lotul cu care abordează partida de vineri, împotriva României! Nordicii vor ajunge mâine la 1.200 km sud de București în… Cipru! Aici vor fi cantonați până pe 14 noiembrie, urmând să ajungă în capitala noastră în jurul prânzului, la puțin peste 24 de ore înainte de meci.
Îi așteptăm pe Arena Națională, cu 50.000 de români în tribune! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!, este comunicatul oficial postat pe frf.ro.
suedia
Coform frf.ro, meciul de pe Arena Națională se va disputa cu "casa închisă", iar 10.000 de copii vor beneficia de intrare liberă.
Vom fi 50.000 de români pe Arena Națională, vineri, să încurajăm tricolorii! Aproape 10.000 de copii vor beneficia de acces gratuit, în Family Zone și în sectoarele dedicate școlilor de fotbal și academiilor! Vă mulțumim tuturor, doar împreună putem învinge!”
Naționala pregătită de Cosmin Contra are nevoie de minimum patru puncte în ultimele două partide ale preliminariilor EURO 2020: vineri cu Suedia (21:45) pe teren propriu și pe 18 noiembrie (21:45) în deplasare cu Spania. În meciul tur de la Stockholm, Suedia s-a impus cu 2-1. Quaison și Claesson au înscris în prima repriză, iar Keșeru a redus din diferență în partea secundă.

Clasamentul grupei F

clasament
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo