Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Declarații incredibile ale selecționerului Buglariei, după meciul cu Anglia, 0-6

Cristian Mihală

Actualizat 15/10/2019 la 11:34 GMT+3

Scandalul uriaș de după Bulgaria - Anglia 0-6 a fost alimentat și de declarațiile total nepotrivite ale antrenorului naționalei de la sud de Dunăre. Krasimir Balakov e convins că suporterii bulgari nu au dat dovadă de rasism

Bulgaria England EM-kvalik

Credit imagine: Getty Images

Partida dintre Bulgaria și Anglia a fost întreruptă de două ori în prima repriză ca urmare a scandărilor rasiste ale susținătorilor gazdelor. La final, tehnicianul bulgarilor a adoptat o strategie a negării, care i-a enervat și mai mult pe englezi.
Jordan Henderson, mijlocașul lui Liverpool, a catalogat declarațiile lui Balakov drept "inacceptabile", punctând că acesta ar trebui să își ceară scuze pentru ce a spus.
"Nu am auzit ce au cântat fanii noștri, am fost concentrat la joc. Comportamentul inacceptabil a fost cel al suporterilor englezi, au cântat în timpul imnului nostru și au fluierat. Anglia are o problemă mult mai mare cu rasismul decât noi. Fanii sunt plini de emoție, dacă au fost scandări rasiste, acestea au fost cu siguranță izolate" | Krasimir Balakov, după Bulgaria - Anglia 0-6.
Popov

Balakov neagă evidența, după Bulgaria - Anglia 0-6

Discursul iresponsabil al lui Balakov a continuat și când a fost pus în fața evidenței. La pauză, căpitanul Bulgariei, Ivelin Popov, a mers să discute cu fanii. Acesta i-a rugat să oprească scandările rasiste, altfel meciul va fi întrerupt definitiv.
Explicația tehnicianului pentru demersul mijlocașului? Popov ar fi mers pentru a-i calma pe fani, care erau nemulțumiți de modul în care evoluează echipa.
Dacă s-a dus să vorbească cu suporterii, a făcut-o pentru că aceștia erau nemulțumiți de modul în care juca echipa noastră, nu pentru alt motiv | Balakov
De notat că Balakov și-a îndulcit puțin discursul pe final, admițând că, dacă se dovedește că ultrașii bulgari au scandat lozinci rasiste, își va cere scuze.

Clasament grupa A:

  • 1. Anglia - 15 puncte
  • 2. Cehia - 12 p.
  • 3. Kosovo - 11 p.
  • 4. Muntenegru - 3 p.
  • 5. Bulgaria - 3 p.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo