Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man a ajuns la spital, după România U21 - Irlanda de Nord U21 3-0

Cristian Mihală

Actualizat 15/10/2019 la 10:10 GMT+3

România U21 a înregistrat a doua victorie consecutivă în grupa 8 de calificare la Campionatul European din 2021. "Tricolorii" lui Mirel Rădoi au câștigat, scor 3-0, meciul de la Voluntari, cu Irlanda de Nord, însă partida a avut și un moment de panică maximă. Dennis Man a ajuns în cele din urmă la spital, după o lovitură primită

Dennis Man

Credit imagine: Eurosport

În minutul 38, Dennis Man a fost lovit cu capul în figură de goalkeeper-ul irlandez, Conor Hazard, în apropierea careului mare. Atât jucătorul român, cât și portarul au rămas, timp de trei minute, întinși pe gazon. Amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Portarul a fost eliminat, iar Man a continuat partida până în minutul 69, când a fost înlocuit cu jucătorul echipei Dinamo, Mihai Neicuțescu.

Dennis Man s-a resimțit la finalul meciului

La finalul meciului, Dennis Man ar fi fost transportat cu o amubulanță la spitalul Elias din București, pentru că ar fi acuzat o stare de amețeală. Jucătorul formației FCSB ar fi spus că este amețit și are dureri de cap. Atacantul în vârstă de 21 de ani s-a ales cu un pomete umflat şi buza spartă.
La spital a ajuns și portarul oaspeților, care a acuzat stare de rău, după lovitura cu Man.
M-am temut, să fiu sincer, mai mult pentru Dennis decât pentru portarul lor, era normal. Îmi pare rău pentru portar pentru că acum înțeleg că este la spital, i s-a făcut rău, sper să nu fie nimic grav. Dennis are și el probleme, i s-a spart buza și a trebuit să fie cusut destul de rău. Mă bucur că e sănătos | Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Clasamentul grupei României

Standings u21

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo