Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi: "Numărul 10, o mândrie uriașă care mă obligă să dau totul pe teren pentru România!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/10/2019 la 12:54 GMT+3

Ianis Hagi a postat un mesaj motivațional pe pagina sa de Facebook înainte de meciul cu Norvegia de pe Arena Națională din preliminariile EURO 2020.

Ianis Hagi

Credit imagine: Getty Images

Numărul 10 și tricoul naționalei. O mândrie uriașă care mă obligă să dau totul pe teren pentru România. Lupta pentru calificare continuă și acum gândul și energia noastră sunt îndreptate spre meciul cu Norvegia. Hai, România!, a fost mesajul lui Ianis.
Ianis Hagi a fost titular în deplasarea cu Insulele Feroe, unde naționala antrenată de Cosmin Contra s-a impus cu 3-0. Mijlocașul lui Genk a purtat în premieră tricoul cu numărul 10, cel în care tatăl său a făcut istorie pentru naționala României. Ianis a contribuit la al doilea gol al "tricolorilor" după ce a oferit o pasă inteligentă printre fundașii feroezi.
Ianis Hagi
Mijlocașul de 20 de ani a evoluat în opt partide pentru prima reprezentativă a României și a oferit pasa decisivă pentru golul lui Pușcaș din victoria cu Malta (1-0). Ianis a debutat și în UEFA Champions League pentru echipa de club, în meciurile jucate de Genk contra lui Salzburg și Napoli. Trei goluri și două assist-uri a reușit Ianis în zece partide pentru campioana Belgiei.
România - Norvegia este livetext pe Eurosport.ro, mâine (ora 21:45). La meciul de pe Arena Națională, jucătorii lui Cosmin Contra vor fi susținuți de 30.000 de copii, record absolut în Europa.

Programul complet al României:

  • România - Norvegia (mâine, ora 21:45)
  • România - Suedia (15 noiembrie)
  • Spania - România (18 noiembrie)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo