Fotbal
Euro Qualification

Islanda a câștigat primul meci din 2020, cu 5 jucători debutanți în lot

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

islanda - romania

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
16/01/2020 la 10:14

Naționala Islandei s-a impus la limită, scor 1-0, împotriva Canadei, într-un meci amical disputat în Statele Unite. A fost prima partidă disptuată de nordici în 2020 și penultima înaintea barajului pentru EURO, contra României.

Selecționerul Erik Hamren nu s-a putut baza pe cei mai buni jucători ai naționalei din cauza faptului că aceștia trebuie să fie prezenți la echipele de club. Cu toate acestea, absența numelor importante nu i-a împiedicat pe islandezi să se impună. Eyjolfsson a înscris unicul gol al confruntării, în minutul 21.

Per total, Hamren a utilizat 17 jucători în amicalul cu Canada, printre care și 5 debutanți.

Fotbal

Daum, pus la zid de Mirel Rădoi după mandatul germanului pe banca naţionalei: "Nu mi-a plăcut nimic"

IERI LA 09:34

Duminică, nordicii vor mai disputa un meci amical, împotriva primei reprezentative din El Salvador. Apoi, jucătorii Islandei se vor pregăti pentru duelul cu România, programat pe 26 martie, la Reykjavik.

România, fără meciuri amicale înaintea barajului

În comparație cu Islanda, naționala României nu și-a programat vreun meci amical înaintea barajului pentru EURO 2020. Meciul de debut al lui Mirel Rădoi pe banca naționalei va fi chiar în martie, contra nordicilor.

Kristinn Johannesson, managerul arenei Laugardalsvöllur, locul unde se va juca semifinala barajului pentru EURO 2020, a oferit ultimele amănunte legate de starea gazonului:

"A fost vreme bună în noiembrie și decembrie. Ultimele 4-5 zile au fost însă cele mai grele din ultimele luni. În fiecare zi, urmărim prognoza meteo, venim la teren, dăm zăpada la o parte și prevenim posibilele daune. La ora actuală, există puțină zăpadă pe teren. Cu siguranță, meciul se va disputa aici, la Reykvavik, nu îmi fac deloc griji.", a declarat managerul stadionului Laugardalsvöllur.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Fotbal

Străinul dorit în naționala României | Anunțul lui Mirel Rădoi: "L-am vrut și când eram la FCSB"

24/06/2020 LA 18:42
Romanian Liga I

Chiricheș a mărturisit care este singura echipă din România pentru care s-ar întoarce

23/05/2020 LA 09:33
Subiecte asemănătoare
FotbalEuro QualificationRomaniaIceland
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol