Deși toată Europa se pregătește de carantină sportivă, islandezii nu s-au oprit din pregătirea potențialului meci de baraj cu România. Faptul că partida ar trebui să se joace la finalul lunii martie nu e cu nimic diferit față de un meci la București în mijlocul iernii sau poate chiar mai rău. Organizatorii barajului care ar trebui să aibă loc la Reykyavik au avut nevoie de 6 zile pentru a scoate zăpada de pe gazon!

Fotbal
România a urcat în clasamentul FIFA după "dubla" cu Irlanda de Nord și Austria! Locul ocupat
ACUM O ORĂ

EURO 2020 sau EURO 2021?

UEFA va avea marți o videoconferință în care va stabili ce se întâmplă cu toate competițiile continentale în perioada următoare. Una dintre propuneri este ca Euro 2020 să se transformre în Euro 2021, adică mutarea cu un an a tuturor evenimentelor legate de primul turneu al Campionatului European care se desfășoară în mai mult de două țări.

Islandezii au doi jucători care evoluează în Italia în carantina, în timp ce naționala României are 5 jucători care nu au putut veni din Serie A și Ligue 1.

Meciul este programat pe 26 martie.

Islanda are confirmate 109 cazuri de infectare cu coronavirus, aproape dublu față de numărul raportat în România.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Fotbal
Mirel Rădoi nu glumește! Selecționerul României a exclus un jucător de la echipa națională
ACUM 2 ORE
Fotbal
Dragoș Grigore, în culmea fericirii după meciul cu Austria: "Îmi voi aminti toată viața!"
07/09/2020 LA 22:10