EFE

Moreno a devenit unul dintre cei mai curtaţi tehnicieni, după demiterea de la naţionala Spaniei

Moreno a devenit unul dintre cei mai curtaţi tehnicieni, după demiterea de la naţionala Spaniei

22/11/2019 la 15:53Actualizare 22/11/2019 la 15:57

Robert Moreno a devenit unul dintre cei mai curtaţi tehnicieni spanioli, după demiterea de la naţională. Dincolo de calităţile sale indiscutabile, la acest lucru a contat şi ipostaza de victimă în care s-a aflat, fără voia lui, antrenorul.

Înaintea meciului de la București dintre România și Spania, Robert Moreno spunea că nu va avea vreo problemă în viitor să lucreze din nou ca secund al lui Luis Enrique, după ce acesta a renunțat la banca ibericilor din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale. Cei doi nu doar că se înțelegeau perfect din punct de vedere al împărțirii sarcinilor, dar erau și doi foarte buni prieteni. Luis Enrique l-a avut secund pe Moreno la Roma, Celta și Barcelona și a acceptat să vină la cârma Spaniei doar după ce a primit garanții că va putea să își aducă stafful său.

Cu toate acestea, revenirea lui Luis Ernique a însemnat demiterea lui Moreno, mulţi vorbind despre faptul că tehnicianul care a cucerit Champions League cu Barcelona nu a mai vrut să colaboreze cu fostul secund.

Acest lucru i-a sensibilizat pe mulţi, în Spania Moreno părând în acest moment o victimă. În acest context, tehnicianul a primit imediat o serie de oferte, mai ales că prestaţia de la cârma Furiei Roja a fost una apreciată.

"După câteva ore de la plecarea de la naţională, Robert Moreno a fost contactat pentru un alt contract", notează Mundo Deportivo.

Moreno a recunoscut că negociază cu mai multe echipe

Antrenorul însuşi a recunoscut că este extrem de curtat, ceea ce înseamnă enorm pentru el, oamenii recunoscându-i munca şi privindu-l ca pe un garant al succesului.

"Am fost sunat deja de reprezentanţii unor echipe. Este uimitor modul în care oamenii apreciază ceea ce am făcut, dar acum vreau să stau câteva zile alături de familie. Apoi, voi lua o decizie", a dezvăluit tehnicianul iberic.