Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Președintele Federației Islandeze, despre șansele ca barajul cu România să fie mutat în Danemarca

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/02/2020 la 16:52 GMT+2

A rămas mai puțin de o lună până la meciul dintre Islanda și România, din semifinalele barajului pentru EURO, iar temperaturile din cea mai nordică capitală europeană nu se anunță foarte "prietenoase" în această perioadă.

Laugardalsvollur

Credit imagine: Getty Images

Președintele Federației de Fotbal Islandeze a vorbit despre posibilitatea ca partida programată la Reykjavik să fie mutată la Copenhaga, în Danemarca, din cauza temperaturilor foarte scăzute anunțate pe teritoriul nordicilor.
Într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor, Gudni Bergsson s-a declarat încrezător că, în cele din urmă, jocul va avea loc la Reykjavik, deși lasă deschisă posibilitatea ca barajul să fie mutat în Danemarca.
"Vremea nu e cea mai bună pentru jucat fotbal, asta e evident, însă mai avem patru săptămâni până la meci și sunt destul de sigur că temperaturile vor fi mai ridicate decât acum. Vom face tot posibilul în privința îngrijirii terenului, deci sunt optimist în legătură cu disputarea partidei cu România aici, în Reykjavik.
O vreme ca asta de azi ar fi destul de neobișnuită pentru sfârșitul lunii martie, când e programat jocul, așa că mai degrabă vom avea o altfel de vreme, un pic mai caldă. Bineînțeles, nimeni nu poate ști sigur. În același timp, există o șansă mică ca meciul să fie mutat în Danemarca.", a spus Bergsson.
Naționala României, pregătită de Mirel Rădoi, va juca pe 26 martie împotriva Islandei, în semifinalele barajului pentru calificarea la Campionatul European din vară, găzduit în premieră și în țara noastră. În cazul în care vor câștiga duelul cu nordicii, "tricolorii" vor da piept în finala barajului cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo