Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Raheem Sterling, revoltat: "Îmi pare rău că Bulgaria este reprezentată de astfel de idioți!"

Irina Aldea

Actualizat 15/10/2019 la 11:24 GMT+3

Meciul dintre Bulgaria și Anglia disputat la Sofia a fost acaparat de momente stânjenitoare pentru oaspeți, care au fost nevoiți să suporte strigătele rasiste ale unor huligani bulgari ajunși pe stadion pentru meciul din preliminariile EURO 2020.

Harry Kane et Raheem Sterling discutent avec l'arbitre lors de Bulgarie - Angleterre

Credit imagine: Getty Images

Englezii Tyrone Mings, Marcus Rashford și Raheem Sterling au fost ținta mesajelor rasiste venite din tribune. Huliganii bulgari ajunși la meci au scos sunete de maimuță legându-se, în mod evident, de culoarea pielii celor trei jucători din echipa adversă. Partida a fost întreurptă de două ori din cauza scandărilor rasiste, însă englezii le-au răspuns huliganilor prin prestația de pe terenul de fotbal.
Băieții lui Gareth Southgate au avut o evoluție foarte bună pe stadionul Basil Levski din Sofia și s-au impus cu 6-0. Pentru oaspeți au marcat Rashford (minutul 7), Barkley (minutele 20, 32), Sterling (minutele 45+4, 69) și H. Kane (minutul. 85). La pauza partidei, când scorul era deja 4-0, căpitanul Bulgariei, Ivelin Popov, a mers în apropierea tribunelor pentru a discuta cu suporterii bulgari. Chiar dacă gestul lui a fost apreciat pe rețelele de socializare, scandările au continuat.
Popov

Raheem Sterling, revoltat de tratamentul primit la Sofia

Atacantul lui Manchester City, Raheem Sterling, s-a arătat de-a dreptul revoltat de scandările rasiste la care a trebuit să asiste la meciul din deplasare cu Bulgaria. Imediat după meci, Sterling a postat două mesaje pe contul personal de Twitter, unul îndreptat către huliganii de pe stadion, iar celălalt către antrenorul echipei gazdă. Krasimir Balakov a declarant că Anglia se confruntă cu probleme mult mai mari de rasism decât Bulgaria.
"Îmi pare rău că Bulgaria este reprezentată de astfel de idioți pe stadion. În fine...6-0 și ne întoarcem acasă, măcar ne-am făcut treaba. O călătorie ușoară fanilor noștri, v-ați descurcat bine", a scris Raheem Sterling, care a cotinuat apoi cu mesajul destinat antrenorului Bulgariei: "MMM...nu știu ce să zic în privința asta, șefu'".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo