Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, golul 700 al carierei într-un meci pierdut de Portugalia, care tremură pentru calificare

Ion Alexandru

Actualizat 15/10/2019 la 00:04 GMT+3

Cristiano Ronaldo a marcat și a ajuns la 700 de goluri, dar înfrângerea din Ucraina produce fiori fanilor portughezi. Anglia a bătut cu 6-0 la Sofia

Cristiano Ronaldo, Ukraine, 700

Credit imagine: Eurosport

Ronaldo a fost la Kiev cu un obiectiv foarte clar și golul 700 al carierei a venit. Reușita din penalty a starului portughez de la Juventus nu a ajutat naționala sa. Portugalia a pierdut cu 2-1 și fanii au emoții în privința calificării campioanei din 2016.

Ucraina, calificată la Euro

Ukraine vs Portugal
Yaremchuk și Yarmolenko au adus succesul Ucrainei. Echipa antrenată de Shevchenko se califică fără emoții la Europeanul de anul viitor. E pentru prima oară când o face direct. Portughezii au avut o bară în minutul 94, dar s-a terminat 2-1 pentru gazde. Portugalia lui Ronaldo a rămas cu un singur punct avans în fața Serbiei, care a câștigat cu 2-1 în Lituania.

Franța - Turcia, egal cu scântei

Franta - Turcia
După 75 de minute fără gol, Franța a deschis scorul. Atacantul fără gol la Cupa Mondială câștigată de francezi, Giroud a marcat din pasa lui Griezmann. Turcii au revenit pe primul loc în grupă. Fundașul de la Dussedorf, Ayhan Kaan a egalat la Paris și a pornit sărbătoarea în tribune. 30 de mii de turci au fost pe Stade de France.

Anglia a făcut scor de tenis la Sofia

Harry Kane, Bulgaria
Anglia a avut o primă repriză de vis la Sofia. A fost 4-0 la pauză în meciul întrerupt de două ori din cauza huliganilor rasiști. Barkley de la Chelsea și Sterling de la Manchester City au reușit câte două goluri, în timp ce vedeta lui Manchester United Rashford a a marcat o dată în prima repriză din Bulgaria. Harry Kane a stabilit scorul final, 6-0 pentru Anglia. În aceeași grupă, Kosovo a învins cu 2-0 pe Muntenegru și continuă să spere la primul turneu final din istorie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo