Fotbal
Euro Qualification

Primele cuvinte ale selecționerului Islandei după ce a aflat că va juca cu România

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

iceland - romania

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
22/11/2019 la 16:26

Selecționerul Islandei, națională cu care România se va întâlni în semifinalele barajului EURO 2020 din martie, consideră că jucătorii săi vor pleca cu prima șansă în fața "tricolorilor".

Erik Hamren (62 de ani) este de părere că aportul publicului de pe stadionul din Reykjavic își va pune amprenta asupra desfășurării partidei:

Aceste meciuri din play-off sunt asemenea unor finale. E o singură partidă. E diferit când joci acasă și în deplasare, acum va fi o singură dispută. Este un meci, o finală puteți spune, normal șansele ar fi 50%-50%, dar bineînțeles echipa de acasă are un avantaj. Să spun că va fi 55%-45% pentru echipa gazdă. Echipa trebuie să aibă eficacitate, să nu facă mari greșeli și de asemenea să aibă noroc, iar jucătorii să fie apți. Vor fi interesante acele zile și acele săptămâni de dinainte pentru mine, ca antrenor. | Erik Hamren, conform Digisport.
Fotbal

Daum, pus la zid de Mirel Rădoi după mandatul germanului pe banca naţionalei: "Nu mi-a plăcut nimic"

09/07/2020 LA 09:34

Din 2018 pe banca tehnică a nordicilor, Hamren i-a lăudat pe jucătorii români prezenți la Campionatul European de tineret din această vară. Selecționerul suedez crede însă că experiența elevilor săi va cântări enorm la acest baraj:

Mereu este bine să ai experiență. Vom încerca să ne folosim de asta. România, de exemplu, are o echipă bună și are mulți jucători tineri. Au fost foarte buni la U21. Dar sper ca și experiența pe care o au jucătorii noștri să o arate în acest play-off.

Naționala României va juca cu Islanda în semifinalele barajului EURO organizat în urma rezultatelor din Liga Națiunilor, pe 26 martie la Reykjavic. În cazul în care "tricolorii" vor trece de nordici, vor juca în finala barajului cu câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, pe 31 martie.

Fotbal

Străinul dorit în naționala României | Anunțul lui Mirel Rădoi: "L-am vrut și când eram la FCSB"

24/06/2020 LA 18:42
Romanian Liga I

Chiricheș a mărturisit care este singura echipă din România pentru care s-ar întoarce

23/05/2020 LA 09:33
Subiecte asemănătoare
FotbalEuro QualificationRomaniaIcelandMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol