Erik Hamren (62 de ani) este de părere că aportul publicului de pe stadionul din Reykjavic își va pune amprenta asupra desfășurării partidei:
Aceste meciuri din play-off sunt asemenea unor finale. E o singură partidă. E diferit când joci acasă și în deplasare, acum va fi o singură dispută. Este un meci, o finală puteți spune, normal șansele ar fi 50%-50%, dar bineînțeles echipa de acasă are un avantaj. Să spun că va fi 55%-45% pentru echipa gazdă. Echipa trebuie să aibă eficacitate, să nu facă mari greșeli și de asemenea să aibă noroc, iar jucătorii să fie apți. Vor fi interesante acele zile și acele săptămâni de dinainte pentru mine, ca antrenor. | Erik Hamren, conform Digisport.
Romanian Liga I
Ofertă de lux pentru Dan Petrescu din străinătate! Unde este dorit antrenorul de la CFR Cluj
IERI LA 11:50
https://i.eurosport.com/2019/11/22/2722077.jpg
Din 2018 pe banca tehnică a nordicilor, Hamren i-a lăudat pe jucătorii români prezenți la Campionatul European de tineret din această vară. Selecționerul suedez crede însă că experiența elevilor săi va cântări enorm la acest baraj:
Mereu este bine să ai experiență. Vom încerca să ne folosim de asta. România, de exemplu, are o echipă bună și are mulți jucători tineri. Au fost foarte buni la U21. Dar sper ca și experiența pe care o au jucătorii noștri să o arate în acest play-off.
Naționala României va juca cu Islanda în semifinalele barajului EURO organizat în urma rezultatelor din Liga Națiunilor, pe 26 martie la Reykjavic. În cazul în care "tricolorii" vor trece de nordici, vor juca în finala barajului cu câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, pe 31 martie.
Romanian Liga I
#BREAKINGNEWS | Dan Petrescu nu merge la națională! Ce a anunțat antrenorul lui CFR Cluj
03/12/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Dan Petrescu, aproape de a deveni noul selecționer al României! Informații de ultimă oră
02/12/2021 LA 15:45