Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Selecționerul Islandei, optimist înaintea barajului cu România: "Avem șanse de 55%"

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/11/2019 la 17:31 GMT+2

Selecționerul Islandei, națională cu care România se va întâlni în semifinalele barajului EURO 2020 din martie, consideră că jucătorii săi vor pleca cu prima șansă în fața "tricolorilor".

iceland - romania

Credit imagine: Getty Images

Erik Hamren (62 de ani) este de părere că aportul publicului de pe stadionul din Reykjavic își va pune amprenta asupra desfășurării partidei:
Aceste meciuri din play-off sunt asemenea unor finale. E o singură partidă. E diferit când joci acasă și în deplasare, acum va fi o singură dispută. Este un meci, o finală puteți spune, normal șansele ar fi 50%-50%, dar bineînțeles echipa de acasă are un avantaj. Să spun că va fi 55%-45% pentru echipa gazdă. Echipa trebuie să aibă eficacitate, să nu facă mari greșeli și de asemenea să aibă noroc, iar jucătorii să fie apți. Vor fi interesante acele zile și acele săptămâni de dinainte pentru mine, ca antrenor. | Erik Hamren, conform Digisport.
iceland - romania
Din 2018 pe banca tehnică a nordicilor, Hamren i-a lăudat pe jucătorii români prezenți la Campionatul European de tineret din această vară. Selecționerul suedez crede însă că experiența elevilor săi va cântări enorm la acest baraj:
Mereu este bine să ai experiență. Vom încerca să ne folosim de asta. România, de exemplu, are o echipă bună și are mulți jucători tineri. Au fost foarte buni la U21. Dar sper ca și experiența pe care o au jucătorii noștri să o arate în acest play-off.
Naționala României va juca cu Islanda în semifinalele barajului EURO organizat în urma rezultatelor din Liga Națiunilor, pe 26 martie la Reykjavic. În cazul în care "tricolorii" vor trece de nordici, vor juca în finala barajului cu câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, pe 31 martie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo