Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Selecționerul Norvegiei a criticat accesul copiilor pe stadion! "Suspendarea trebuia respectată!

Cosmin Cioboata

Publicat 16/10/2019 la 10:41 GMT+3

La finalul meciului dintre România și Suedia, încheiat la egalitate (1-1), selecționerul Norvegiei a criticat decizia UEFA de permite accesul celor 30.000 de copii pe stadion.

Lars Lagerback

Credit imagine: Getty Images

România avea nevoie de o victorie pe teren propriu contra Norvegiei pentru a se apropia de calificarea la EURO 2020. Mitriță a deschis scorul pentru naționala lui Cosmin Contra, în uralele celor 30.000 de copii aflați în tribune. Norvegia a egalat în prelungirile partidei și a plecat cu un punct de pe Arena Națională.
La finalul confruntării din preliminariile EURO 2020, selecționerul Lars Lagerback a contestat decizia UEFA de a permite accesul copiilor în tribune:
Este o decizie total greșită luată de UEFA! Sunt de mulți ani în fotbalul internațional și consider că dacă ai luat o decizie, trebuie s-o respecți. Nu critic naționala României, nu a fost vina lor. Ei doar au profitat de reguli. Ce vreau să spun este că uneori trebuie să iei decizii mai dure dacă vrei să oprești scandările nepotrivite. Decizia inițială a fost ca meciul să se dispute fără spectatori, dar văd că acest lucru n-a mai contat. Totuși, nu cred că acest lucru a influențat evoluția jucătorilor din teren.
Adrian Rus
După o primă repriză fără goluri, Bancu a căzut în careu și a obținut o lovitură de la 11 metri, spre bucuria celor 30.000 de copii aflați în tribune. Pușcaș n-a fost la fel de inspirat ca la Campionatul European de tineret și a ratat. În cele din urmă, Mitriță a deschis scorul pe Arena Națională după o fază personală, finalizată cu un șut minunat la colțul lung. Norvegia a egalat în prelungirile partidei (min 90+2), la fel ca în meciul precedent împotriva Spaniei.
"Tricolorii" au nevoie de o victorie în următorul meci cu Suedia (15 noiembrie) și de un egal pe terenul Spaniei (18 noiembrie). Naționala Spaniei este cu un pas la EURO 2020 după remiza de pe terenului suedezilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo