Fotbal
Euro Qualification

Tamaș a intrat în planurile lui Rădoi: "Ne leagă o prietenie veche. Depinde doar de evoluția lui"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

tamas radoi

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
18/12/2019 la 15:05

Mirel Rădoi, noul selecționer al naționalei României, a anunțat că s-a împăcat cu fundașul Astrei Giurgiu, Gabi Tamaș, și că își dorește ca acesta să ajungă din nou la prima reprezentativă.

Conflictul dintre Mirel Rădoi și Gabi Tamaș a izbucnit în 2015, când Rădoi, antrenorul de atunci de la Steaua/FCSB, l-a dat afară pe Tamaș. În anii ce au trecut, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar Mirel Rădoi speră la o colaborare viitore cu Tamaș la echipa națională:

"Sper să continue cu aceleași evoluții bune și să fie din nou în planurile echipei naționale. Nu pot să spun că a fost ușor sau greu să trec peste cuvintele pe care mi le-a adresat. Eu nu sunt un tip care ține dușmănie. Nu aș fi putut să țin pentru că nici eu nu am vorbit frumos de el. A fost un schimb de replici. Ne-am întâlnit chiar la meciul cu Suedia în tribună și am fost de acord că amândoi am exagerat.

Fotbal

Străinul dorit în naționala României | Anunțul lui Mirel Rădoi: "L-am vrut și când eram la FCSB"

24/06/2020 LA 18:42

Pe mine și Tamaș ne leagă o prietenie, am fost colegi atâția ani la echipa națională. Acum sunt antrenor și nu aș putea să țin ranchiună unui jucător care poate fi util echipei naționale.", a declarat Mirel Rădoi pentru ProSport.

Gabi Tamaș a debutat la națională la 19 ani, iar de atunci a adunat 59 de selecții și a înscris 4 goluri. Cel mai important turneu la care jucătorul de 36 de ani a jucat a fost EURO 2008. Ultima convocare a lui Tamaș la prima reprezentativă a fost în octombrie 2018, când a fost eliminat în meciul cu Serbia.

Fotbal

Premieră pentru naționala României! Unde se va juca amicalul de lux împotriva Angliei

14/02/2020 LA 20:52
Fotbal

Rădoi a creionat primul "11" al României cu Islanda: "Fundași centrali Chiricheș și Radu Ștefan"

13/02/2020 LA 20:06
Subiecte asemănătoare
FotbalEuro QualificationRomaniaMirel RadoiMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol