Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tamaș a intrat în planurile lui Rădoi: "Ne leagă o prietenie veche. Depinde doar de evoluția lui"

Cosmin Cioboata

Actualizat 18/12/2019 la 16:10 GMT+2

Mirel Rădoi, noul selecționer al naționalei României, a anunțat că s-a împăcat cu fundașul Astrei Giurgiu, Gabi Tamaș, și că își dorește ca acesta să ajungă din nou la prima reprezentativă.

tamas radoi

Credit imagine: Getty Images

Conflictul dintre Mirel Rădoi și Gabi Tamaș a izbucnit în 2015, când Rădoi, antrenorul de atunci de la Steaua/FCSB, l-a dat afară pe Tamaș. În anii ce au trecut, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar Mirel Rădoi speră la o colaborare viitore cu Tamaș la echipa națională:
"Sper să continue cu aceleași evoluții bune și să fie din nou în planurile echipei naționale. Nu pot să spun că a fost ușor sau greu să trec peste cuvintele pe care mi le-a adresat. Eu nu sunt un tip care ține dușmănie. Nu aș fi putut să țin pentru că nici eu nu am vorbit frumos de el. A fost un schimb de replici. Ne-am întâlnit chiar la meciul cu Suedia în tribună și am fost de acord că amândoi am exagerat.
Pe mine și Tamaș ne leagă o prietenie, am fost colegi atâția ani la echipa națională. Acum sunt antrenor și nu aș putea să țin ranchiună unui jucător care poate fi util echipei naționale.", a declarat Mirel Rădoi pentru ProSport.
tamas radoi
Gabi Tamaș a debutat la națională la 19 ani, iar de atunci a adunat 59 de selecții și a înscris 4 goluri. Cel mai important turneu la care jucătorul de 36 de ani a jucat a fost EURO 2008. Ultima convocare a lui Tamaș la prima reprezentativă a fost în octombrie 2018, când a fost eliminat în meciul cu Serbia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo