Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Țara Galilor. Golf. Madrid" Fanii galezi au creat un cântec și un steag cu "prioritățile" lui Bale

Sebastian Ujica

Actualizat 19/11/2019 la 15:49 GMT+2

Ideea a venit după o declarație dată de fostul mare jucător de la Real Madrid, Pedrag Mijatovic.

Gareth Bale (Gales)

Credit imagine: Getty Images

Țara Galilor este aproape de calificarea la Campionatul European din 2019, urmând să joace un meci decisiv cu Ungaria în această seară. Speranțele galezilor se leagă de Gareth Bale, cel care are mai multe partide pentru Țara Galilor în ultimele 3 luni decât pentru Real Madrid!
Despre situația lui Bale a vorbit Pedrag Mijatovic, cel care marca golul din finala UEFA Champions League care i-a adus trofeul lui Real Madrid contra lui Juventus în 1998. "Cred că Gareth Bale un tip particular de persoană. Nu îl cunosc în mod personal, însă din ce am citit din declarațiile lui poate să pară ciudat. Însă ca o persoană să spună că nu se simte parte dintr-un club, că are alte priorități decât clubul său..
Primul lucru de care vorbește el este Țara Galilor, apoi golf și după aceea despre REal Madrid. Nu am vorbit cu el, însă asta e impresia pe care o dă

Mesaj special pentru Bale

Declarația lui Mijatovic i-a inspirat pe fanii galezi să creeze un cântec cu cuvintele "Țara Galilor. Golf. Madrid". Mai mult, a fost lansat și un steag cu acest cuvinte, alături de textul "în această ordine".
La victoria cu Azerbaijan cu 2-0 din weekend, fanii i-au cântat lui Bale această melodie, spre amuzamentul tuturor. Întrebat despre acest cântec, Bale a spus înaintea meciului cu Ungaria doar că "îmi doresc ca fanii galezi să se comporte ca întotdeauna, să fie al 12-lea jucător pentru noi".
picture

Țara Galilor Bale

Credit imagine: Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo