Getty Images

Totti, Casillas și Gullit vin mâine la București. Lista completă cu ambasadorii EURO 2020

Totti, Casillas și Gullit vin mâine la București. Lista completă cu ambasadorii EURO 2020

29/11/2019 la 13:04Actualizare 29/11/2019 la 13:09

Federația Română de Fotbal a anunțat cei 11 ambasadori UEFA care vor participa la tragerea la sorți pentru EURO 2020. Evenimentul va avea loc sâmbătă, la Pavilionul Romexpo din București. Printre aceștia se numără Iker Casillas, Francesco Totti și Ruud Gullit.

În cadrul unui eveniment special care a avut loc vineri dimineață la Casa Fotbalului, Martin Kallen, CEO UEFA Events, a anunțat numele importante din fotbalul mondial care vor participa la tragerea la sorți și vor fi implicați în extragere.

Alături de Giorgio Marchetti, directorul de competiții UEFA, vor mai participa ambasadorii UEFA Iker Casillas (Spania), Philipp Lahm (Germania), John Sivebæk (Danemarca), Ricardo Carvalho (Portugalia), Marcel Desailly (Franța), Theodoros Zagorakis (Grecia), João Mário (Portugalia), Karel Poborsky (Cehia), Ruud Gullit (Olanda), Andrey Arshavin (Rusia) și Francesco Totti (Italia).

Dacă trece de Islanda, în semifinalele barajului, și apoi de câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, naționala României pregătită de Mirel Rădoi va fi repartizată în grupa C.