Fotbal
Euro Qualification

UEFA a comunicat noile date de disputare ale play-off-ului Campionatului European

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Spain v Romania

Credit imagine: Getty Images

DeIon Alexandru
20/03/2020 la 12:32

UEFA a trimis, astăzi, o informare către toate asociațiile naționale prin care a anunțat datele la care se vor disputa partidele internaționale din luna iunie.

În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, toate partidele interțări programate inițial în martie au fost mutate în iunie, în perioada 1 – 9 iunie, ca măsură de precauție în contextul pandemiei COVID-19.

Fotbal

Străinul dorit în naționala României | Anunțul lui Mirel Rădoi: "L-am vrut și când eram la FCSB"

24/06/2020 LA 18:42

Vineri, forul de la Nyon a precizat noile date de disputare la care sunt programate partidele din play-off-ul EURO, turneu final care a fost reprogramat în 2021. Astfel, semifinalele barajului au acum ca dată de disputare ziua de joi, 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marți, pe 9 iunie. Situația pandemiei fiind în evoluție, aceste date pot suferi modificări.

Naționala României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot în deplasare, în fața Bulgariei sau Ungariei.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I

Chiricheș a mărturisit care este singura echipă din România pentru care s-ar întoarce

23/05/2020 LA 09:33
Euro Qualification