În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, toate partidele interțări programate inițial în martie au fost mutate în iunie, în perioada 1 – 9 iunie, ca măsură de precauție în contextul pandemiei COVID-19.
Vineri, forul de la Nyon a precizat noile date de disputare la care sunt programate partidele din play-off-ul EURO, turneu final care a fost reprogramat în 2021. Astfel, semifinalele barajului au acum ca dată de disputare ziua de joi, 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marți, pe 9 iunie. Situația pandemiei fiind în evoluție, aceste date pot suferi modificări.
Euro 2020
"Nu am fi depășit evoluția Macedoniei!" Cine crede că România nu ar fi impresionat la Euro 2020
02/07/2021 LA 10:51
Naționala României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot în deplasare, în fața Bulgariei sau Ungariei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Franța, prima campioană mondială care vine la București după 38 de ani
24/06/2021 LA 10:05
Euro 2020
"România a făcut-o, o s-o facem și noi!" Care este planul lui Foden inspirat de naționala tricoloră