În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, toate partidele interțări programate inițial în martie au fost mutate în iunie, în perioada 1 – 9 iunie, ca măsură de precauție în contextul pandemiei COVID-19.
Vineri, forul de la Nyon a precizat noile date de disputare la care sunt programate partidele din play-off-ul EURO, turneu final care a fost reprogramat în 2021. Astfel, semifinalele barajului au acum ca dată de disputare ziua de joi, 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marți, pe 9 iunie. Situația pandemiei fiind în evoluție, aceste date pot suferi modificări.
Fotbal
FRF a luat decizia! Ce se întâmplă cu Rădoi după ce selecționerul a spus că se gândește la demisie
03/04/2021 LA 20:12
Naționala României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot în deplasare, în fața Bulgariei sau Ungariei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
World Cup Qualification UEFA
Cosmin Contra, de partea lui Rădoi. Marele atu al actualului selecţioner
02/04/2021 LA 14:36
Fotbal
Rivaldo și Berbatov încurajează România după pauza internațională: "Încă mai aveți timp!"
02/04/2021 LA 12:30