În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, toate partidele interțări programate inițial în martie au fost mutate în iunie, în perioada 1 – 9 iunie, ca măsură de precauție în contextul pandemiei COVID-19.

Fotbal
Federația și-a făcut planul, dacă Mirel Rădoi pleacă. Reghecampf și Șumudică sunt primii pe listă
17/01/2021 LA 07:00

Vineri, forul de la Nyon a precizat noile date de disputare la care sunt programate partidele din play-off-ul EURO, turneu final care a fost reprogramat în 2021. Astfel, semifinalele barajului au acum ca dată de disputare ziua de joi, 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marți, pe 9 iunie. Situația pandemiei fiind în evoluție, aceste date pot suferi modificări.

Naționala României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot în deplasare, în fața Bulgariei sau Ungariei.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Fotbal
Cine ar trebui să-l înlocuiască pe Ciprian Tătărușanu la echipa națională! Verdictul lui Duckadam
11/01/2021 LA 14:45
Fotbal
Mirel Rădoi, "tras de urechi" pentru o decizie luată la echipa națională: "Un experiment nereușit!"
29/12/2020 LA 09:00