Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Van Dijk a părăsit cantonamentul naționalei Olandei "din motive personale"

Sebastian Ujica

Publicat 17/11/2019 la 16:35 GMT+2

Căpitanul Olandei nu va juca în partida contra Estonie, ultima din preliminariile pentru Euro 2020.

Van Dijk

Credit imagine: Getty Images

Naționala Olandei a obținut calificarea la primul turneu final după 6 ani, "portocala mecanică" ratând prezența la Euro 2016 și Mondialul din 2018. Egalul din Irlanda de Nord, scor 0-0, a asigurat matematic prezența Olandei la Euro 2020.
Federația olandeză a anunțat duminică după-amiază că Virgil Van Dijk a părăsit cantonamentul naționalei, fără a oferi detalii despre situația fundașului de 28 de ani. Singurul lucru menționat în comunicatul oficial este că "motive personale" au dus la această decizie.

Jucătorii de la Liverpool au ratat naționalele

Van Dijk este ultimul jucător de la Liverpool care nu joacă pentru națională în această pauză internațională după Joe Gomez, Andy Robertson, Jordan Henderson, Mohamed Salah și Caoimhin Kelleher, absenți de la una sau mai multe partide din cauza unor probleme medicale.
Rămâne de văzut dacă plecarea lui Van Dijk din cantonamentul naționalei a fost cauzată de o problemă care să-l țină departe de gazon și la partida cu Crystal Palace din weekend-ul viitor. Până acum în acest sezon de Premier League, Van Dijk a bifat toate minutele.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo