Fotbal
Euro Qualification

Verdictul accidentării lui Pușcaș! Atacantul român îi dă emoții lui Rădoi

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

puscas lovit

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
15/12/2019 la 12:57

George Pușcaș a suferit o accidentare la umăr în penultimul meci al lui Reading din campionat și ar putea sta pe margine între 3 și 4 luni. Dacă temerile atacantului și al staff-ului naționalei se vor adeveri, Pușcaș va rata barajul cu Islanda, din luna martie.

În deplasarea de miercuri, pe terenul lui Barnsley, atacantul celor de la Reading a avut parte de o căzătură urâtă pe umăr și a fost schimbat în minutul 65.

La finalul meciului cu Stoke, disputat ieri de echipa lui Pușcaș, antrenorul Bowen a oferit ultimele detalii referitoare la starea de sănătate a lui Pușcaș:

Premier League

George Pușcaș, spre Premier League! Englezii, verdict clar: "A fost genial la Reading!"

09/06/2020 LA 16:33

"Suntem încrezători! L-a consultat un specialist pentru umărul dislocat și i s-a spus că, în principiu, este nevoie de operație. Totuși, dacă face o pauză de o săptămână sau zece zile, este posibil ca starea lui să se îmbunătățească."

Potrivit site-ului local Getreading, internaționalul român a fost consultat de un ortoped experimentat în acest weekend, care i-ar fi zis că, dacă va fi supus unei intervenții chirurgicale, va fi indisponibil trei-patru luni. Totuși, există șanse ca George să revină mult mai repede, în maximum o lună, în cazul în care va primi doar un tratament.

Pușcaș, în formă excelentă la Reading

De 7 ori a reușit să înscrie Puscaș în tricoul lui Reading în cele 21 de apariții. Atacantul de 23 de ani a reușit să înscrie 6 goluri și la naționala mare, în cele 14 selecții sub tricolor.

România va evolua cu Islanda pe 26 martie în primul meci al barajului pentru EURO 2020. Dacă va trece de naționala nordică, formația pregătită de Mirel Rădoi va disputa finala pe 31 martie, în compania câștigătoarei dintre Ungaria și Bulgaria.

Fotbal

"Nu mai știu ce să spună, sunt în cel mai grav moment". Pușcaș și-a sunat foștii colegi de la Inter

02/04/2020 LA 11:02
Fotbal

Pușcaș speră la un transfer, în iarnă! Anunțul făcut de englezi

10/12/2019 LA 10:01
Subiecte asemănătoare
FotbalEuro QualificationRomaniaReadingMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol